Ancelotti: Jesé nem kezd, de játszani fog. Minden a tervek szerint halad.

A Real Madrid a Ludogorets csapatát fogadja a Bernabéuban a Bajnokok Ligája csoportkörének záró mérkõzésén. A blancók már biztos csoportelsõk, így az egyetlen kérdés számukra az, hogy meg tudják-e szerezni sorozatban 19. gyõzelmüket. Ancelotti a sérültekrõl, igazolásokról és a pályára lépõ játékosokról is beszélt.

Erõszak a futballban: „Nincs meg a kellõ hatalmam ahhoz, hogy ezzel kapcsolatos döntéseket hozzak. Én csak annyit mondhatok, hogy meg kell értenünk, hogy egy sértés is olyan, mint az erõszak, ez pedig mindenkire igaz. Azt szeretném, ha a szurkolóink minket támogatnának, a mi csapatunkért, a mi klubunkért énekelnének, nem pedig másért.”

James: „Ez egy kisebb sérülés, de most nincs idõnk azon gondolkodni, hogy játszhat-e a klubvilágbajnokságon vagy nem. Mindent megteszünk azért, hogy ott lehessen. Minimális esély van arra, hogy a döntõben játszhasson.”

Sérülések: „Vannak játékosaink, akik jól játszottak, amikor épp lesérültek. Modric februárig dõlt ki, Khedira még egy hétig nem edzhet, James pedig most került rá a sérültek listájára. Szerencsére Illarramendi jól játszik.”

Jesé: „Egy szigorú munkatervet követünk. Ott lesz a nevezettek között, kap majd néhány percet. Kezdi egyre jobban érezni magát, remélhetõleg jó formában van. Az új esztendõre már száz százalékos lesz.”

Illarramendi: „Fizikai problémákkal küzdött ebben az évben. Minden gond nélkül tud középen és a középpálya szélén játszani. A védõmunkája még mindig ugyanolyan; annyi változott, hogy kicsit elõrébb játszik. Kértük, hogy koncentráljon a védekezésre, ne sokat menjen elõre.”

Kapusok: „Nem gondolom, hogy ezzel a témával foglalkoznunk kell most. Keylor holnap játszani fog, Iker pedig majd máskor. Keylor remekül dolgozik, keményen edz és megmutatja, hogy nagyon elkötelezett a munkájával szemben, amiért hálás vagyok neki Szeretnék neki annyi meccset adni, amennyit csak lehet, hogy továbbra is motivált maradjon.”

Cristiano: „Mit mondhatnék róla? Fantasztikus? Csodálatos? Így kell folytatnia, ahogy most is játszik. Hihetetlenül motivált, ez pedig jó a csapatnak, neki, a klubnak és a szurkolóknak is.”

Lucas Silva: „Úgy gondolom, hogy várnunk kell karácsony utánig, amikor már tisztázódik Khedira és Modric helyzete. Ezután meghozzuk a döntést. De Lucas Silva nem az egyetlen opciónk, vannak mások is.”

Khedira: „A fejsérülések sosem egyszerûek, mivel pihenésre kényszerítenek, ami azt jelenti, hogy nem tudsz edzeni. Németországgal is megsérült idén, reméljük, hogy a következõ éve szerencsésebb lesz.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK