Ancelotti: Ha egy csapat úgy érzi, hogy legyõzhetetlen, akkor elkezd veszíteni

A Real Madrid december 30-án, Dubaiban játszik felkészülési mérkõzést a Milan csapata ellen. A meccs elõtt Ancelotti, Isco és Carvajal válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Ancelotti

Találkozás a régi csapatával: „Különleges mérkõzés lesz, a játékos- és edzõpályafutásom a Milannál jó bizonyíték erre. Különleges lesz játszani ellenük és az edzõjük ellen, aki az én játékosom volt.”

Versenyképes mérkõzés lesz? „Ez egy felkészülési meccs, mindkét csapat így látja. Nagy látványosság lesz a futball szerelmesei számára. A Real Madridnak nagyszerû nemzetközi imidzse van, rengeteg szurkolóval rendelkezik világszerte. Megtiszteltetés itt játszani a Milan ellen.”

Khedira és az Arsenallal kapcsolatos pletykák: „Nem hallottam semmirõl, ezek csak pletykák. Õ a mi játékosunk, legalább június 30-ig.”

A kezdõ tizenegy összeállításának komplikációi: „Ez egy összetett feladat, a játékosaim mind profik, akik játszani szeretnének, de elfogadják a helyzetet, ha éppen nem kezdenek.”

Mérkõzés december 30-án: „Ez egy olyan meccs, amelyet már a szezon kezdete óta terveztek. A futball kulcsa, hogy profi légy és keményen dolgozz. Ez egy nagyszerû lehetõség, hogy felkészülhessünk a ligába való visszatérésre. Koncentráltnak kell lennünk, amikor egy csapat úgy érzi, hogy legyõzhetetlen, akkor elkezd veszíteni. Mentálisan élesnek kell lennünk.”

Kevés pihenõ a klubvilágbajnokság után: „Volt egy hét szünetünk, a játékosok nem fogják észrevenni. Mindent beleadunk, amit csak tudunk, aztán a Valencia elleni meccsre kezdünk összpontosítani. A gyõzelem segít a gyõzelemhez, fenn akarjuk tartani ezt a formát.”

Fernando Torresrõl: „Izgalmas lesz ellene játszani. A legjobbakat kívánom neki. Szeretõm õt játékosként és emberként is. Edzettem õt a Chelsea-nél. Olyan, mintha hazatérne, nagy motiváció ez neki ahhoz, hogy mindent beleadjon.”

Sergio Ramos erõnléte: „Nem tudjuk biztosan, hogy mikor fog visszatérni. Madridban maradt, hogy felépüljön. Többet tudunk majd mondani errõl a következõ napokban.”

Isco

„Nagyon nehéz lesz számunkra a 2015-ös év kezdete, de reméljük, hogy tartani tudjuk a 2014-es formát, és az egymást követõ gyõzelmeket. Bízunk abban, hogy a csapat eléggé felkészült ahhoz, hogy szembenézzen ezzel a bonyolult januárral.”

„Most érkeztünk meg Dubaiba. Nem tudok sokat a városról, de nagyszerû fogadtatásban részesültünk. Nincs értelme a Milanról beszélni. Tisztában vagyunk a történelmükkel és a címekkel, amiket nyertek. Nagyszerû meccs lesz egy gyönyörû városban, élvezni szeretnénk, amennyire csak lehetséges.”

„A világbajnok mez elsõ viselése rendkívül izgalmas, hiszen tudjuk, hogy mit képvisel. Ez egy nagyszerû díj, kemény munkára volt szükség az eléréséhez, most már élveznünk kell.”

Carvajal

„Ez egy olyan mérkõzés, ami illik hozzánk, annyi izgalommal akarunk készülni rá és szembenézni vele, amennyivel csak lehetséges. Nagyon kemény januárunk lesz, ez segít majd felkészülni rá. Különleges meccs lesz a két legtöbb európai kupával rendelkezõ klub között. Két nagyszerû csapat találkozik majd a pályán, megpróbáljuk majd élvezni a mérkõzést.”

Forrás: AS, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK