Ancelotti: Lehet, hogy változtatni fogok

Az olasz mester megtartotta szokásos mérkõzés elõtti nyilatkozatát, ahol fõképp Bale-rõl és a Barcelonáról kérdezték õt.

Az öltözõi hangulat: “Csak a következõ, nehéz mérkõzésre koncentrálunk. Ugyanazzal az elszántsággal akarjuk folytatni, ahogyan eddig is tettük.”

Kapuskérdés: “Keylor Navas fog védeni szerdán, illetve az összes további mérkõzésen a kupában.”

A kezdõ: “Lehet, hogy változtatok. Vannak játékosok, akik még nem egészségesek, de a lehetõ legjobb csapat fog kiállni.”

Fernando Torres: “Játék nélkül is izgatottan várják õt a szurkolók. Érzi a támogatásukat. Torres nyugodt, tapasztalt és ebben a közegben még motiváltabb lesz a pályán.”

Luis Enrique padoztatta Messiéket: (nevet) “Nem ismerem a Barcelona öltözõjét, nem is kommentálnám ezt. Mindenkinek el kell fogadnia az öltözõi döntéseket. Luis Enrique a legjobb helyzetben van, hogy meghozza ezeket, ami úgy tûnik, elég fair volt.”

Gareth Bale és az önzés: “Láttam a szituációt, és nem volt egyszerû lepasszolni a labdát, bonyolult helyzet volt. Nem volt sok helye, és megpróbált lõni. Nem szükséges beszélni Bale-rõl. Nagyon jól tudja, mikor kell passzolnia, de a megfelelõ döntést hozta.”

A klub stabilitása: “Sohasem volt olyan csapatom, ahol stabilitási problémák lettek volna. Persze vannak csapatok, ahol vannak ilyen gondok. Készen kell állnom. Ami a Barcával történt, az megtörténhet bárki mással is a szezon közben.”

Érzi Bale a nyomást az átigazolási összeg miatt: “Nem gondolom, hogy Bale önzõ lenne. Ha érzi a nyomást, az pozitív, mert gólt szerzett a döntõ mérkõzéseken tavaly. Holnap játszani fog.”

Az Atlético a Calderónban: “Jól ismerjük õket. Sokszor játszottunk velük mostanság. Kemény csapat, mert nagyon nehézzé teszik az ellenfelek dolgát, és rendkívül szervezettek. Mindig is a legjobbunkat próbáltuk hozni, ha nyerni akartunk. Övéké Európa egyik legjobb csapata.”

Boldog, amiért ilyen helyzetbe került a Barcelona?: “Nem vagyok boldog, mert vannak dolgok, amiket meg kell oldani. A saját csapatomra figyelek, nem a Barcelonára.”

Fáradt a csapat?: “Jelenleg nem látok fáradságot a csapaton, hiszen hét nap pihenõjük volt. Jó állapotban vannak, amit megmutattak a Valencia ellen is az utolsó percekben. Intenzíven támadtunk. Nem tudjuk, mi fog történni a szezon végén. Nem hiszem, hogy el fogunk fáradni.”

Hiányzott valami: “Nem gondolom, hogy probléma lenne az intenzitással. Mindig próbálunk jobban pörögni, mint az ellenfelünk. Nem az intenzitás hiányzott, hanem a gól.”

Az Atlético kemény meccsre készül: “A cél mindig az, hogy a saját filozófiánk szerint játszunk. Mindenkinek megvan a saját elképzelése a futballról. Semmi új nincs ebben. Az Atlético hajtós meccsre készül, ahogyan mi is.”

Valenciai vereség: “A vereség mindig vereség. Szerencsére nem okozott akkora kárt, mint amekkorát okozhatott volna, köszönhetõen a Barcelona botlásának.”

A kupa sorsolás: “Két gyakran játszó csapat mérkõzése lesz ez. Nem gondolom, hogy megváltoztja az idei évet.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK