Raúl: Sergio Ramos és Casillas képviselik a klub értékeit

Raúl a Panenka, valamint a So Foot magazinnak adott rövid interjút, melyben beszélt a jövõrõl, az esetleges edzõi pályafutásáról, de felidézte emlékeit a madridi éveibõl is.

A galaktikusokról: „Nem egészen értem a „galaktikusok” kifejezést, ez egy olyan dolog, amit nem szeretek. A tiszta futballt kedvelem, ez a koncepció pedig nem a futball részét képezi, hanem valami mást.”

A madridi éveirõl: „Minden évben nekünk voltak a legjobb játékosaink, akik mellett edzhettem. Amikor láttam ezeket a sztárokat, a következõt gondoltam: ‘Mit tudok tenni azért, hogy még jobbak legyenek?’.”

A Real Madrid értékei: „A Real Madrid értékeit Sergio Ramos és Casillas nagyszerûen képviselik, ahogy sok külföldi játékos is, akik már régóta a klubban vannak és tudják, hogy ez mit is jelent.”

Álmodozás az Aranylabdáról: „Annak szenteltem az életemet, amit szeretek csinálni: a futballnak. Egyszer második voltam az Aranylabda-szavazáson, egy másik alkalommal pedig harmadik. Hogy megnyerhettem volna? Talán. Ez azonban nem fontos számomra. A labdarúgás csapatjáték.”

A jövõrõl: „Nem vagyok biztos abban, hogy edzõ akarok lenni, de ha az leszek, akkor a filozófiám nem áll majd távol Del Bosque és Valdano filozófiájától, amely a közönség szórakoztatásán alapszik.”

Hogyan alkalmazkodott a mindennapi élethez a Cosmosnál: „Hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy félig üres stadionokban játszok. Katarban senki sem volt a létesítményekben. Itt kicsit olyan érzésem van, mintha a Bernabéu szenzációs hangulata tért volna vissza.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK