Davor Suker: Remélem, hogy a Real nyer, szeretném a régi klubomat Berlinben látni

Davor Suker a Real Madrid korábbi játékosaként átélt néhány madridi derbit, a goal.com újságírója a közelgõ BL-negyeddöntõ kapcsán beszélgetett a legendával.

„Az Atlético volt az erõsebb az elmúlt néhány alkalommal, de ez még nagyobb motivációt jelenthet a Real Madridnak. Meglárjuk. Nagyszerû, hogy horvát játékosok is részt vesznek ilyen párharcokban, de én remélem, hogy a Real nyer. Nagyon szeretném a régi klubomat a berlini döntõben látni.”

„Kicsit aggódtam, hogy Modric megsérül a legutóbbi Clásicón, mivel egy hosszabb sérülés után tért vissza.”

„Nem volt itt krízis. A március mindig nehéz, teljesen normális, hogy a nagy kluboknál vannak idõszakok, amikor nem nyernek meg minden meccset. Jobb, ha ez márciusban következik be, mint májusban. Júniusban majd meglátjuk, hogy volt-e krízis és megviselte-e a csapatot.”

„Ronaldo a kedvenc játékosom, mivel én is „Blanco” vagyok! Messi és Ronaldo két különleges játékos, két földönkívüli, de én Ronaldót preferálom.”

„Az én idõmben az Atlético nem volt olyan erõs, mint manapság. Persze az El Clásico nagyobb meccs, hiszen az egész világ lázban ég már napokkal az összecsapás elõtt. Mindenki nézi. Játszani rajta pedig fantasztikus.”

„Egy El Clásicóra nem kell edzõ, egyszerûen oda kell adni a mezeket a játékosoknak, mivel mindannyian tudják, hogy azon a napon a legjobbnak kell lenniük. Nagyon motiváltak, alig várják, hogy kezdõdjön a meccs.”

„Nagyon nehéz megjósolni a dolgokat a futballban. Játszottam együtt Simeonéval, de nem vártam, hogy ilyen sikeres edzõ lesz belõle. Remek középpályás volt, heves vérmérséklettel.”

„Örülök, hogy ezt a hevességet a pályáról a kispadra is át tudta ültetni, amit aztán a játékosaira is átragaszt. Örülök, hogy sikeres lett, mindig beszélgetek róla Mandzukiccsal, jó a kapcsolatunk.”

Forrás: Goal
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK