Mijatovic: A Juventusnak tökéletes lenne egy 0-0

Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy Pedrag Mijatovic volt az a játékos, aki 1998-ban gyõztes gólt szerzett a Bajnokok Ligája döntõjében a Juventus ellen. A korábbi legendás támadót természetesen megkérdezték a közelgõ összecsapás elõtt.

„Ez egy különleges mérkõzés, nem gondolom, hogy akár Madrid akár a Juve javára eldõl a továbbjutás kérdése már az elsõ meccsen. Az olaszok tökéletesen elégedettek lennének egy 0-0-s döntetlennel, de ez az egyik legrosszabb eredmény a Madrid számára. Nekik gólt kell szerezniük Torinóban.”

„Meglátjuk, hogy Ancelotti kitalál-e valamilyen megoldást, mivel Modric kulcsfontosságú játékos, aki mellett mindenki jobban játszik.”

„Tökéletes koncentrációt igényelnek az ilyen nagy mérkõzése; használnod kell a fejedet. Nagyszerû lehetõség a játékosok számára, hogy a klub ikonjai közé kerüljenek. A Juve egy olyan csapat, amely tudja, hogyan kell versenyezni. Nem játszanak látványosan, de nagyon veszélyesek. Azért jutottak ilyen közel a döntõhöz, mert komoly tradíciók vannak a hátuk mögött, ami aggaszt egy kicsit.”

„Pirlo a csapatuk agya, õ az a Juventusnak, ami Modric a Real Madridnak. Lehet, hogy a mérkõzés bizonyos szakaszaiban észrevehetetlen, de ha elõtûnik, akkor hihetetlenül veszélyes.”

„Sok év telt már el a Hetedik megnyerése óta, de biztos vagyok benne, hogy Torinóban emlékeznek rá. Számomra az mindig egy nagyon különleges mérkõzés marad.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK