Carvajal: Hosszúvá kell tennünk a mérkõzést a Juventus számára

Carvajal a Bwin kérdéseire válaszolt a Juventus elleni visszavágó elõtt. A spanyol játékos beszélt az elõzõ meccsrõl, elárulta, hogy milyen hozzáállás szükséges a visszavágóra, de szót ejtett James és Benzema szerepérõl is.

A Juventus elleni mérkõzésrõl: „Nyernünk kell, ez döntõ fontosságú. Nyugodtnak, türelmesnek kell lennünk, nem szabad butaságot csinálni. A mérkõzés 90 percig tart. Meg kell próbálnunk nagyon hosszúvá tenni ezt az idõt a Juventus számára, szenvedniük kell, amikor nincs náluk a labda. Ezek olyan mérkõzések, melyeken bármi megtörténhet. A játékra kell koncentrálni, tizenegy a tizenegy ellen. Szerdán érezni fogjuk a szurkolóink lelkesedését, akik minden bizonnyal a 12. ember szerepét töltik majd be.”

Moratával szemben: „Nagyon örülök, hogy egy barát ellen játszhatok a Bajnokok Ligája elõdöntõjében. Nagyon furcsa szemben állni vele, figyelni õt, védekezni ellene… Azt hiszem, ez egyfajta hátrány, mivel õ egy nagyszerû játékos. Az az igazság, hogy nagyon veszélyes.”

A torinói mérkõzésrõl: „Elégnek kell lennie. Veszélyt teremtettek, amikor hibáztunk vagy elveszítettük a labdát. Hiszek abban, hogy ha nyugodtak, türelmesek maradunk, akkor a megnyerhetjük a mérkõzést. Az elsõ mérkõzés után az edzõ és a játékosok érzései egyértelmûek voltak. Nem követhetünk el ennyi hibát a könnyû passzoknál, a védekezésben, mivel így életben tarthatjuk õket.”

James: „A csapat egyik legfontosabb tagja jelen pillanatban. Látványosan szerepel, ezt mindenki láthatja mérkõzésrõl mérkõzésre. Mindannyian megpróbálunk hozzátenni a meccshez, remélem, hogy nagyszerû mérkõzésünk lesz és eljutunk Berlinig.”

Benzema: „Mindannyian tudjuk, hogy egy fantasztikus játékos, egy olyan 9-es, aki nagyon sokat ad számunkra. Remélem, idõben felépül. Ha az edzõ úgy dönt, hogy képes a saját feladatát megfelelõen ellátni, akkor minden bizonnyal fontos lesz számunkra.”

Cristiano, a világ legjobbja: „Véleményem szerint igen, õ az. Nem hiszem, hogy van még egy olyan játékos, mint õ.”

Ha büntetõkre kerülne sor, elvállalnál egyet? „Igen, kétség kívül. Úgy gondolom, idõnként tenned kell egy lépést elõre, bátornak kell lenned, mivel sosem tudhatod, hogy lesz-e még egy lehetõséged.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK