Benítez: Nem látok semmilyen okot, ami miatt Benzemának távoznia kellene

A Tottenham Hotspur elleni mérkõzés elõtt Rafa Benítez állt az újságírók rendelkezésére. A Real Madrid edzõje mondott pár szót Benzemáról, megvédte Bale-t, de nem volt hajlandó szót ejteni David De Gea jövõjét illetõen.

Új igazolások: „Ahogy azt már korábban is mondtam, érkezett pár játékos és a Real Madridnak egy nagyszerû kerete van. A célom, hogy a legjobbat hozzam ki belõlük, fejlõdjenek és versenyben legyenek – ahogy a Real Madrid mindig is versenyben volt.”

A csapatról: „Az elsõ benyomásom nagyon jó, nagyszerû csapatom van remek játékosokkal. Mindenki láthatja, hogyan edzenek, a keret nagyon versenyképes. Az elsõ pillanattól kezdve lenyûgöztek.”

Bale: „Gareth egy kulcsfontosságú labdarúgó számunkra és nyilvánvalóan nem akarok a játékosaink ajánlatairól beszélni. Fontos tagja a csapatnak. Tudom, hogy jól akar játszani, és jól érzi magát. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyszerû szezonja lesz.”

Kroos: „Egyetértek mindennel, amit Pep Guardiola az imént elmondott róla (A Bayern trénere hatalmas játékosnak nevezte a németet – A szerk.). Nagyszerû játékos, játszani fog holnap. Ami a spanyol tudását illeti, nem rossz, elfogadható (nevet).”

De Gea: „Már az elõzõ öt sajtótájékoztatón is elmondtam, hogy nem akarok olyan játékosról beszélni, aki más klubban futballozik. Van három jó kapusunk, Keylor Navas, Casilla… Beszélhetek a saját hálóõreinkrõl, de azokról nem, akik máshol játszanak.”

Odegaard és a játékosok, akik kölcsönbe mehetnek:  „Minden mérkõzés fontos a játékosaink számára. Az összes olyan meccs, amit lejátszottunk már, és az olyanok is, amik még elõttünk állnak az elõszezon során.”

Kacsolata Cristiano Ronaldóval: „Crisitano egy igazi profi. Ég benne a versenyszellem, minden mérkõzést meg akar nyerni. El vagyok ragadtatva tõle.”

Az Arsenal érdeklõdése Benzema iránt: „Benzema velünk marad, nem látok semmilyen okot, amiért elhagyna bennünket. Nagyon elégedettek vagyunk vele.”

Forrás: AS, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK