Benítez: Isco játéka csak megerõsíti azt, amit már eddig is tudtunk

A Tottenham ellen sem kapott akciógólt Rafa Benítez csapata, ráadásul a Real Madrid 2-0-s gyõzelmet aratott a londoni csapattal szemben. A mester a mérkõzés után beszélt a látottakról, de válaszolt az Iscóval és Benzemával kapcsolatos kérdésekre is.

A mérkõzésrõl: „A csapat nagyon jó volt, egységesen védekezett. Még mindig az elején vagyunk, eddig csak Ausztráliában, Kínában és itt voltunk. Ennek ellenére jelen pillanatban elégedett vagyok az egyensúllyal. Nagyon nehéz két nap alatt két mérkõzést is játszani a szezon ezen idõszakában. A cserék semmi mást nem tükröznek, csak azt, hogy megpróbáltuk a lehetõ legjobban kezelni ezt a helyzetet.”

Kroos: „Toni nagyon fontos játékosunk lesz, hiszen óriási tehetség van a birtokában.”

Isco: „Nem változott a véleményem vele kapcsolatban, vannak ötleteim Iscót illetõen. A szereplése csak megerõsíti azt, amit már eddig is tudtunk róla. Õ egy nagyszerû játékos, ahogy még sokan mások is a csapatban.”

Támadók: „A támadóink szabadon mozoghatnak és váltogathatják a pozíciókat. Megpróbáljuk a legjobb megoldást megtalálni Cristiano, Benzema, Bale és Jesé számára. Gareth tudja, hogy mit kell csinálnia. Azon dolgozunk, hogy a csapat fejlõdjön fizikailag és magabiztosabb legyen a befejezéseknél.”

Fiatal játékosok: „Rubén Yáñez lesz a harmadik számú kapusunk, mivel Pacheco kölcsönbe fog távozni. Marcos Llorente velünk fog dolgozni, de játszhat a Castillában is. Még döntést kell hoznunk Mayoral, Asensio és Odegaard esetében. Nagyon tehetségesek és rendelkeznek a kellõ minõséggel, dönteni fogunk arról, hogy mi a legjobb a jövõjük szempontjából.”

Benzema: „Ahogy korábban is elmondtam, Karim itt fog maradni. Nem szeretek a játékosok jövõjén töprengeni. A futballról akarok beszélni, nem pedig más dolgokról.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK