Keylor: Ha nem kapus, akkor támadó lennék

Keylor Navasszal a Real Madrid egyik szponzora, a Mahou készített interjút. A Costa Rica-i kapus elárulta, hogy hogyan tekint a madridi derbire, de beszélt a saját érzéseirõl és Benítez munkájáról is.

Az Atlético elleni derbirõl: „Ez egy extra motiváció, a bajnokság egyik legfontosabb meccse, mindenki szeretne játszani. A szurkolóik velük lesznek, de valójában 11 a 11 ellen játszik majd, és ez a legfontosabb dolog. A derbi szép és fontos mérkõzés, melyet a szurkolók nagyszerûen élnek meg. Ami engem illet, minden meccset ugyanolyan komolysággal közelítek meg. Minden ellenfél tiszteletet érdemel. Ez tesz még profibbá és ennek köszönhetõen játszol jól minden meccsen.”

A személyes érzéseirõl: „Megpróbálok olyan labdarúgó maradni, aki arra koncentrál, amit csinál és szeretettel, nagy erõfeszítéssel veti bele magát a munkájába. Ez segített nekem abban, hogy sokat fejlõdjek. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm Istennek, hogy olyasvalamit tapasztalhatok meg, amire már nagyon rég vágytam. A dolgok igazán jól alakulnak.”

Ha nem kapus lenne: „Támadó. Támadó lennék.”

Benítez: „Nagyon keményen dolgozik. Szereti a rendet, az edzéseket taktikai szemszögbõl közelíti meg. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy a csapat erõs legyen és jól teljesítsen.”

Real Madrid-játékosnak lenni: „Ez olyasvalami, ami nagyon boldoggá tesz, egész kicsi korom óta errõl álmodtam. Valóra váltottam az álmom, ez pedig motivációt ad a folytatáshoz. A család az elsõ, ami boldoggá tesz. Õk a legfõbb forrása a motivációmnak, segítenek abban, hogy minden nap harcolhassak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK