Cristiano Ronaldo, a világ egyetlen négyszeres aranycipõse

A hivatalos ceremóniára ma délután 13:00-tól került sor, ahol megjelent többek között Ronaldo édesanyja és fia, a klub elnöke, Florentino Pérez és Rafa Benítez is. Következzenek a díjátadó nyilatkozatai.

Óscar Campillo (A Marca igazgatója): “Kimerítettük a szótárakban szereplõ kifejezéseket Cristiano Ronaldo jellemzésére. Köszönjük! Boldogok vagyunk, hogy láthatunk játszani. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy a spanyol bajnokságban szerepelsz. Köszönjük!”

Florentino Pérez: “Ez a díj igazolja, hogy egy egyedülálló játékosról van szó. Ma azért vagyunk itt, hogy megünnepeljük Cristiano Ronaldo negyedik Aranycipõjét, ami egyedülálló siker a labdarúgás történetében. Megtiszteltetés, hogy Cristiano a mi együttesünkben játszik. Amikor a Real Madridba igazolt, azért jött, hogy minden címet megszerezzen, amit meg lehet szerezni egy labdarúgó karrierje során. Mindannyian ismerjük Cristianót, és tudjuk, hogy ez a pillanat egyben egy új kezdet a számára a következõ kihívások felé. Köszönjük, Cristiano!”

Cristiano Ronaldo: “Megtiszteltetés a számomra, hogy átvehetem az Aranycipõt. Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, mert nélkülük ez nem sikerülhetett volna. Ez egy rendkívül különleges pillanat. Ahogyan az elnök is mondta, még nem vagyok elégedett, még többet szeretnék. Szeretném az ötödik és a hatodik Aranycipõmet is, ha lehetséges. Idén szeretnénk bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerni, valamint a spanyol kupát is, mert ezen sikerek nélkül semmit sem érnek az egyéni kitüntetések. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztem, már tudtam, hogy megvan a lehetõségem mindent megnyerni, hiszen a legnagyobb klubról van szó.”

Víctor Serpa (A European Sports Media alelnöke): “Megtisztelve érzem magamat, hogy ott lehettem mind a négy Aranycipõ átadásán. Ez már a történelem része és megismételhetetlen. Cristiano Ronaldo a pályafutása egy fantasztikus pillanatában van, a labdarúgás élõ történelme. Ezt fontos, hogy tudják az emberek.”

Forrás: Marca, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK