Benítez: Nagyobb valószínûséggel kezd Jesé, mint Bale

A csoportkör elõzõ mérkõzése 0-0-s döntetlent hozott Párizsban a Real Madrid számára. Az ellenfél ezúttal is a francia együttes, ám ezúttal a Bernabéuban kell bizonyítani. A tét nagy, hiszen aki itt gyõzedelmeskedik, az nagy lépést tesz a csoportelsõség felé.

Benítez:
A legjobb pillanata: „Remélem, hogy az még nem jött el. Szerintem a csapat jó, de lesz még jobb is. Remélem, hogy ez a szezon végén fog majd megtörténni, amikor a címekért harcolunk.”

Benzema: „A felépülése ütemezetten halad, nincs a keretben, mivel még nem áll készen egy ilyen szintû meccsre. Folyamatosan javul, de ez egy fontos meccs, nagy lesz az iram.”

Keylor: „Játékra kész. Beszéltem vele, elmondta, hogy készen áll. Nincs gond.”

Jesé: „Minden játékosnak jól kell edzenie és játszania. Sokkal valószínûbb, hogy Jesé kezd, mint hogy Bale.”

James: „Bekerült a keretbe, jobban van. Hogy elkerüljük a félreértéseket, tisztázzuk: egy ideje már azon van, hogy visszanyerje a formáját, még nincs mérkõzés megfelelõ kondiban, de szeretne játszani. Ez nem jelenti azt, hogy kezdõ lesz. Ha Kolumbia behívja, akkor menni fog, és csak remélni tudom, hogy sok gólt szerez és egészségesen tér vissza.”

Ronaldo fáradtsága: „Ugyanolyan, mint az idény kezdetén. Ezt mutatják a számok is. Többet futott a Las Palmas elleni meccs második félidejében is.”

Marcelo szerepe: „Marcelo a világ egyik legjobb szélsõ védõje, ehhez még hozzájön a támadójátéka, ahogy kibillenti az egyensúlyból az ellenfelet, ahogy elõrenyomul. Sokat tesz le az asztalra.”

Pepe: „Pepe tudja, hogy mi a szerepe. Az, hogy itt van, garancia, hiszen sosem sztrájkol, mindig versenyhelyzetet teremt a védõk között.” 

Marcelo:
A meccsrõl: „Nagyon nehéz meccs lesz egy igazán nagyszerû csapat ellen, amelynek minõségi játékosai vannak. Nincs kétségem afelõl, hogy remek meccs lesz, amelyen mindenki játszani akar. Ez is egy újabb döntõ, egy kulcsfontosságú meccs, amelyet már nagyon várunk.”

Sok játéklehetõség: „Nagyon jól érzem magam, segíteni akarom a csapatot, amennyire csak tudom. A játékidõrõl az edzõvel beszélgetünk és döntünk. Jól érzem magam, nincs semmi gond.”

Cristiano posztja: „Errõl az edzõvel kellene beszélgetni. Mi a játékosok vagyunk, bárhol is játsszunk, segítenünk kell a csapatot. A legfontosabb az, hogy gyõzzünk.”

Kapitánynak lenni: „A kapitány Sergio Ramos, én a második számú kapitány vagyok. Ez nagy büszkeség számomra, de nagy felelõsség is. Példát kell mutatni a többieknek. Nagyon boldog vagyok. Remélem, hogy még hosszú évekig tudok így teljesíteni.”

Unalmas második félidõk: „A szurkolóknak elégedettnek kell lenniük a csapattal. Ha nem azok, akkor teljesen normális, hogy fütyülnek és kifejezik, amit gondolnak.”

Di María: „Az egész keretük remek. Di María, Matuidi… Nem szabad egy játékosra koncentrálnunk, inkább az egész csapatról kell beszélnünk. Számomra nagy megtiszteltetés, hogy játszhatok Di María ellen, vagy mellette. Szerintem a Bernabéu kedvesen fogadja majd, hiszen a maximumot adta ki magából a Real Madridban, tényleg minden tõle telhetõt beleadott. Fantasztikus játékos, jó barát és mindig a legjobbakat kívánom neki.”

A Barcelona játékosai Halloween-jelmezekben rontottak be a Getafe sajtótájékoztatójára: „Fontos meccsünk lesz holnap, arra koncentrálok.”

Gondolod, hogy te vagy a világ legjobb szélsõ védõje? „Nem.”

Forrás: realmadrid.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK