Így búcsúznak egykori csapattársai Raúltól

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Raúl, a Real Madrid egykori kapitánya és élõ legendája befejezi pályafutását és novemberben végleg felhagy a labdarúgással. A New York Cosmos játékosának egykori madridi társai üzentek.

Arbeloa

„Hello, Raúl, egyszerûen csak dicsõíteni szeretnélek a fantasztikus karriered miatt. Példakép voltál és vagy a mai napig mindannyiunk számára. Megtiszteltetés volt veled játszani. Egyúttal szeretnék küldeni egy nagy ölelést és a legjobbakat kívánni neked.”

Pepe

„Hello, Capi! Igazi megtiszteltetés volt veled együtt játszani. Néhány elismerõ szóval szeretnék búcsúzni tõled, hiszen nagyszerû példa voltál mindannyiunk számára. Nagy ölelés tõlem!”

Marcelo

„Hello, Raúl! Szeretnék köszönetet mondani az együtt töltött évekért. Remek példa vagy számomra és mindannyiunknak. Küldök egy ölelést és a legjobbakat kívánom neked!”

Cristiano Ronaldo

„Raúl, szeretnék gratulálni a ragyogó karrieredhez. Példa voltál számomra játékosként és emberként egyaránt. Bárcsak hosszabb ideig játszhattunk volna együtt, hiszen számomra te voltál a legjobb. Köszönöm. Csak a legjobbakat kívánom neked. Érezd jól magad, élvezd a családdal és a gyerekeiddel töltött idõt.”

Rafa Benítez

„Raúl, a visszavonulásod napján a legjobbakat kívánom neked. Legyen olyan sikeres a jövõd, mint a pályafutásod volt játékosként. Köszönet mindenért, amit a Real Madridért és az európai labdarúgásért tettél.”

Pepe Reina

„Raúl, a spanyol emberek és saját magam nevében szeretnék köszönetet mondani mindenért, amit a spanyol labdarúgásért tettél: a válogatottért, a Real Madridért és azért, mert nagyszerû példakép vagy mindenki számára. Olyan vagy számomra, mint egy családtag, a legjobbakat kívánom neked. Biztos vagyok benne, hogy életet következõ fejezetében is sikeres leszel. Akárhogy is döntesz, akár menedzser leszel, akár edzõ. Bármit csinálhatsz, amit csak szeretnél. Köszönet a spanyol emberek és jómagam nevében is. Nagy ölelést küldök és a legjobbakat kívánom.

Forrás: nycosmos.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK