Benítez: Lucas Vázquez? Egyesek figyelnek, és fejlõdnek

A Real Madrid mestere megerõsítette, hogy Sergio Ramos nem lesz kerettag a Malmö elleni hazai BL-meccsen, viszont a hétvégén, a Villarreal ellen õ is visszatérhet.

A csapat extrém módon visszavesz a második félidõk során:
„Az utóbbi két meccset nem vehetjük egy kalap alá. Négy meccset nyertünk zsinórban, és mindegyiken meggyõzõen játszottunk. Nem egyszerû megállás nélkül ugyanolyan hõfokon futballozni. A Getafe ellen nehéz volt jól kezelni a mérkõzést, miközben tudtuk, hogy napokon belül további feladatok várnak ránk. Az elsõ félidõ azonban egyike volt a szezon legragyogóbbjainak, és azon leszünk, hogy ezt megismételjük majd.”

Sergio Ramos:
„Már sokkal jobban van, de holnapra még nem lesz kerettag. Azonban nem vetettük el annak a lehetõségét, hogy a Villarreal ellen már ott legyen.”

Eljött a rotiáció ideje:
„Ez egy remek pillanat ahhoz, hogy megforgassuk a keretet – nem elfeledve, hogy a cél a gyõzelem. Meg akarjuk nyerni ezt a meccset, de szeretnénk változtatni néhány pozícióban, hogy a csapat frissen várhassa majd a Villarreal elleni mérkõzést.”

Újoncok a keretben:
„Számos sérültünk visszatérõben, akiknek újra fel kell venniük a ritmust. Sajnálom, nincs most hely a fiatalok számára, egyedül Marcos Llorente lesz velünk, akit egyébként sem tartok Castilla-játékosnak, hiszen mindig a csapatunk tagja. Boldogak vagyunk Ødegaarddal, remekül dolgozik, de ezt a meccset meg kell nyernünk.”

A klub álláspontja Cheryshev-ügyben:
„Változatlanul hisszük, hogy semmi szabályellenest nem követtünk el, és bízunk a helyes ítéletben.”

rafa

Kap-e holnap is szerepet Cheryshev:
„Nem szokott túl sokat játszani, így nem szükséges arról beszélni, hogy legközelebb fog-e, avagy nem. Az övénél magasabb szintet képviselõ játékosok állnak elõtte a sorban. Folytatnia kell a munkát, ennyi az egész.”

Bale balhátvédként:
„Vannak játékosaink, akik több pozícióban is megállják a helyüket. Õ is lehet egy opció ezen a poszton, de nincs napirenden a dolog.”

Lucas Vázquez:
„A társaság keményen dolgozik, és nincs szükség arra, hogy bármit is üzenjek nekik. Bizonyos játékosok odateszik magukat az edzéseken, figyelnek a mondandóimra, és egyre jobbá válnak.”

Lewandowski:
„Egy Bajnokok Ligája-meccset felvezetõ sajtótájékoztatón nem fogunk az átigazolási piacról beszélni, ugyanis fontos 90 perc vár ránk, arra kell összpontosítanunk.”

’MSN’ vs ’BBC’:
„Nem volna sportszerû a többi játékossal szemben, ha csak a három támadót emelnénk ki. Nagyszerû csapatunk van, a legkomolyabb játékosokkal. A három név, akirõl mindenki beszél, három kivételes labdarúgó. Jelen pillanatban – különbözõ okokból kifolyólag – nem gyakori, hogy együtt tudnának játszani. Meglátjuk, mit nyújtanak majd, reméljük, épp olyan remekül teljesítenek majd, mint a Getafe ellen.”

Benzema:
„Benzema egy veszélyes és minõségi játékos. Képes magasabb szintre emelni a támadótársait.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK