Cristiano a Fondo Sur haragjával találta szembe magát a Rayo elleni meccsen

A füttyszó és a bekiabálások, amelyek a Santiago Bernabéuban hallatszottak a Rayo elleni mérkőzés első perceiben, feldühítették Cristiano Ronaldót. Mi nem csodálkozunk rajta.

A mai napon újabb felvételek láttak napvilágot egy televíziós műsorban, amelyek a pálya melletti kamerák által rögzített jeleneteket tartalmazzák annál az esetnél, amikor Cristiano visszafut védekezni egy Rayo által elvégzett szögletnél.

Amikor a portugál elfoglalta helyét a tizenhatoson belül, a felvételeken látszik, ahogy a “szurkolótábor” felől a legkülönbözőbb szidalmakkal illetik őt (Előre is elnézést kérünk a leírtakért – a szerz. kieg.)„ku*va an*ád”, „mihaszna”, „semmirekellő”, „idióta”, „ba*zódj meg”. Néhányan simán csak fütyültek, vagy fehér zsebkendőt lebegtettek.

Látszik, ahogy Cristiano motyog a bajsza alatt: „ba*zódjak meg…”, majd az ujjával fejezi ki nemtetszését és azt mondta: „Nem, nem. Nem így kellene bánnotok a csapatotokkal.” Aztán úgy tűnik, mintha azt mondaná: „Támogatnotok kellene bennünket, tapsolnotok kellene.” Majd Marcelo nyugtatta meg.

A kapcsolat a Madrid szurkolói és a csapat között, beleértve Benítezt és Florentinót is, feszültebbnek tűnik, mint valaha, annak ellenére is, hogy Cristiano egységességet és támogatást kért a nézőtérről.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK