Keylor Navas: Pontosan tudjuk, hogy mi vár ránk 2016-ban

Keylor nem Spanyolországban, hanem otthon, szerettei körében tölti a karácsonyi ünnepeket. Szabadság ide vagy oda, a Costa Rica-i hálóőr esze a munkán jár, a futballhoz való visszatérésre koncentrál. A kihívások adottak.

Hogyan töltöd az ünnepeket?
Ez az év egy igen szép időszaka arra, hogy a családunkkal legyünk. Megpróbálom a legtöbbet kihozni ebből a lehetőségből és a családommal tölteni az időt, hiszen a szezon nagyon hosszú és az idő nagy részében nem lehetek velük.

Sportszakmai szempontból mivel töltöd az ünnepeket?
A Real Madrid játékosa vagyok, ez azt jelenti, hogy nagyon jól tudom, mik az elvárások az egész csapattal szemben. Ezek nagyon magasak. Minden nap olyan keményen kell dolgoznunk, amilyen keményen csak tudunk, hogy a lehető legtöbb győzelmet érhessük el.

Az évnek hamarosan vége, sokaknak ez a megfelelő idő arra, hogy visszatekintsenek arra, amit véghezvittek…
Nos, a labdarúgók naptára egy kicsit másképp működik. Mi a szezon végén, júniusban értékelhetjük a dolgokat.

Mit üzennél a szurkolóknak arról a munkáról, amelyet eddig végeztetek a szezonban?
Pontosan tudjuk, hogy milyen kihívások várnak ránk. Nagyszerű munkát végzünk nap mint nap. Igaz, hogy ez nem mutatkozott meg néhány mérkőzésen, de biztos vagyok benne, hogy a helyes úton járunk és a szurkolóink nagyon büszkék lesznek mindannyiunkra az idény végén. Az általunk végzett munka valóban kiváló.

2015 számotokra és a szurkolók számára szerdán, a Sociedad ellen ér véget. Mire számíthatunk?
Arra számíthattok, hogy egy olyan Real Madridot láthattok, amely mindenért harcol, így a szurkolóink jó érzésekkel zárhatják az évet. Számomra egyértelmű, hogy a szurkolók és a csapat közötti kapocs teszi ennyire erőssé a Real Madridot.

Mondanál valamit 2016-ról?
Az elvárás az, hogy mindenért harcolnunk kell, én pedig biztos vagyok abban, hogy ezt is fogjuk tenni. Mi egy nagy család vagyunk ugyanazzal a céllal, amely nem más, mint a győzelem.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK