Luka Modric: Amikor Zidane beszél, mások hallgatnak

Luka Modric pályafutása során először került be a FIFPro álomcsapatába, ennek apropóján készített vele rövid interjút a Daily Mail. A beszélgetés során természetesen szóba került Gareth Bale is, aki kimaradt a csapatból, így nem lehetett ott a gálán, de a felek nem mehettek el szó nélkül Zinedine Zidane mellett sem.

„Nagyon jó a kapcsolatom Gareth-tel. Vasárnap, a Deportivo elleni mérkőzés után elmondtam neki, hogy ha így folytatja a játékot, akkor semmi akadályát nem látom annak, hogy ő is tagja legyen a FIFPro álomcsapatának és megnyerje az Aranylabdát. Minden lehetősége megvan erre. Nagyszerű játékos. Erős, minőségi, minden megvan benne. Remélem, hogy a jövőben ő is ott lesz.”

„Zidane nagyszerű játékos volt, hiszek benne, hogy remek edző is lesz. Ő a futballtörténelem egyik legjobb játékosa. Bizonyára ez segít, amikor ennyi sztárral vagy együtt az öltözőben. Remélem, hogy elkezdünk egyre jobban és jobban játszani.”

Luka Modric interjú_1

„Az első mérkőzésen jól teljesítettünk, csapatként kell folytatnunk a játékot. Sok minőségi játékosunk van, ha tudjuk tartani ezt a játékot, akkor nagyszerű dolgokat érhetünk el. Zidane nagy üzenete, hogy próbáljunk meg egy csapatként játszani.”

„Sok játékost ismer két évvel ezelőttről, amikor Carlo Ancelotti segédedzője volt. Csodálatos évünk volt. Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk valami hasonlóra. Amikor ő beszél, természetesen mások hallgatnak és többet akarnak tanulni. Ez is segít.”

„Amikor ránézel a FIFPro álomcsapatára, úgy tűnik, hogy Spanyolország erőfölénnyel bír. A legjobb játékosok jelenleg itt játszanak. Angliában nagyon sok minőségi játékos van, de a La Liga jelenleg az első számú. Talán az időjárás, a ragyogás és a két óriás klub az oka. A Real Madrid és a Barcelona a világ két legjobb klubja.”

Luka Modric interjú_2

„Nagyon nehéz bekerülni a FIFPro álomcsapatába. Nagyon boldog vagyok és megtiszteltetve érzem magam, hogy ott lehetek. Nagyon különleges első alkalommal bekerülni, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ezt lehetővé tette.”

Forrás: dailymail.co.uk
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK