50.000! Köszönjük!

2011 december 3-án elindult valami, létrejött a penamadridista.hu, azaz a Peña Madridista Húngara hivatalos honlapja. Akkor álmodni sem mertünk arról, hogy kevesebb mint öt év alatt ilyen mérföldkőhöz érkezünk el és Magyarország legnagyobb madridista közösségeként mondhatunk köszönetet nektek. Szeretnénk ezzel az írással kifejezni a hálánkat a hozzánk hasonló szurkolóknak, madridistáknak, akik nélkül nem lenne értelme ennek az egésznek.

A legfontosabb, amit nem győzünk hangsúlyozni: Köszönjük! Immár ötvenezren vagytok, vagyunk. Az oldal indulása óta elsődleges szempontunk, hogy a magyar madridistákat a Real Madrid szellemiségéhez hűen képviseljük. Ha belegondolunk, valahol mi is úgy működünk, mint szeretett csapatunk. Mi, szerkesztők, egy összetartó csapatot alkotva próbálunk hétről-hétre minőségi tartalmat szolgáltatni számotokra. Ti pedig jogosan várjátok el tőlünk, hogy minden héten érdekes írásokkal, friss hírekkel, fontos információkkal, aktualitásokkal, elemzésekkel, szubjektív cikkekkel készüljünk nektek. Mert nélkületek nincs értelme ennek az egésznek, akárcsak a futballnak szurkolók nélkül. Fanatikus rajongók nélkül a foci pár srác labdázgatásává minősül vissza, s a mi munkánk is csak ceruza(na jó, inkább billentyű)koptatás az olvasóink nélkül.

Mint minden ebben a világban, mi is változunk. Igyekszünk egyre szélesebb tartalmi skálán mozogni, mivel egyre többen vagytok, törekszünk arra, hogy mindegyikőtök igénye megfelelően ki legyen elégítve. Egy kicsit olyanok vagyunk, mint Cristiano Ronaldo – sosem elégszünk meg, mindig többet és többet szeretnénk. Hétről-hétre készülünk mérkőzés előtti és utáni nyilatkozatokkal, de a mérkőzés közben sem hagyunk magatokra, sem virtuálisan, sem állandó meccsnézésünkön a Sugárban. Ha nagyinterjúról, sorsolásról, vagy a játékosaink közösségi életéről van szó, figyelünk, tudósítunk, fordítunk, posztolunk, mert megérdemlitek azt, hogy a Real Madriddal kapcsolatos történésekről, eseményekről minél hamarabb értesüljetek, hiteles forrásból. Szubjektív írásaink Egytől egyig olvasottak, látjuk, hogy érdekel benneteket a szerkesztők véleménye, ezért személyesebb hangvételű írásokkal is készülünk, melyek alatt rengetegen osztjátok meg a ti álláspontotokat, minden esetben. Új rovatainkba igyekeztünk bevonni titeket is, az Így Láttátok Ti (ahol ti pontozhatjátok a játékosokat) fordulónként több száz, általatok leadott értékelést tartalmaz, míg az idei szezonban debütált PeñaMixben közel 2.500-an vettetek részt már.

50000uj

És hogy mit hoz a jövő? Mi egyet biztosan megígérhetünk: Folytatjuk! De nem ezen a szinten, hanem egyre minőségibb úton haladva. Nem fogunk silány szenzációhajhászatba azért, hogy több emberhez jussunk el. Nem foglalkozunk kiemelten legnagyobb riválisunkkal, hogy lájkokat gyűjtsünk. Nem fogunk felesleges megosztásokat szerezni, hogy idővel megosztókká váljunk. Megbízhatóság, Minőség, Madridizmus – ez a mi közös utunk, veletek együtt!

Az 50.000 önmagában pusztán egy szám. Ti töltitek meg madridizmussal! Köszönjük nektek! Hala Madrid!

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK