Casemiro: Egy dolgot akarok, döntőbe segíteni a Real Madridot

Már csak egy mérkőzés választja el a Real Madridot a Bajnokok Ligája döntőjétől. Szerdán a Manchester City látogat a Bernabéuba, hogy az angliai 0-0 után eldőljön a továbbjutás sorsa. A Bwin honlapján Casemiro beszélt a mérkőzésről, a szurkolókról és a bajnokságról.

A mérkőzés
"Segíteni fog nekünk a hazai pálya. A szurkolóinknak támogatniuk kell minket, számítunk rájuk, és biztos vagyok benne, hogy most sem hagynak cserben. Sokat segít, amikor halljuk őket. A Manchester City-nek éreznie kell a Bernabéu elsörpő erejét. Ha jól kezdünk, és jól játszunk, akkor az egész stadion velünk lesz, mint legutóbb a Wolfsburg ellen. Az elejétől kezdve éreztük a támogatásukat. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, de a szurkolóink erősek. Ez ad nekünk egy kis előnyt, de a Bajnokok Ligája elődöntőjőben már nincs könnyű találkozó."

A kulcs
"Otthon keményen nekünk jöttek. Át kellett vészelnünk az első 20 percet, de aztán elkezdtünk játszani. Jól teljesítettünk, de most itt a visszavágó. El kell végeznünk a házifeladatunkat, úgy kell játszanunk, ahogy szoktunk a Bernabéuban. Mindent bele fogunk adni. Győznünk kell, csak ez számít. Nem érdekes, ki szerzi a gólt. Be kell találnunk, és meg kell nyernünk a meccset. Mindig győzelemre játszunk. Nem számít, hogy fejjel vagy lábbal szerzek gólt. Egy dolgot akarok, döntőbe segíteni a Real Madridot."

Manchester City
"Odafigyelve, keményen kell játszanunk. Nem csak Agüero veszélyes, több nagyszerű játékosuk van. Végig koncentrálnunk kell. Ugyanúgy kell játszanunk, ahogy tettük Angliában: karakteresen és megfelelő hozzáállással."

Ima Pepéért
"Tudjuk, milyen fantasztikus játékos. Már régóta a klubnál van, nagyon tapasztalt, a világ egyik legjobb középhátvédje. Számítunk rá, mert sok energiát és biztatást tud adni a csapatnak."

Bajnokság és Bajnokok Ligája
"Mérkőzésről mérkőzésre kell gondolkodnunk. Most a Bajnokok Ligája következik, erre kell fókuszálnunk. Aztán meg kell nyernünk a hátralevő mérkőzéseinket, és bízni abban, hogy a többiek hibázzanak. Magunkra kell gondolnunk, és meglátjuk, ez mire lesz elég."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK