Guti: Kiváltság volt Zidane oldalán játszani

A Real Madrid saját nevelésű 14-ese, aki másfél évtizeden át hűen szolgálta a klubot, a csapat 14. döntőjével kapcsolatban osztotta meg gondolatait az UEFA hivatalos honlapján.

„Biztos vagyok abban, hogy egy minőségi, érzelemdús Bajnokok Ligája-döntőnek leszünk szemtanúi, melynek végén remélhetőleg a Real Madrid emelheti magasba a trófeát. Mindkét csapat madridi, ami igazán különlegessé teszi a párharcot. Az Atlético Madrid és a Real Madrid is nyerni akar.”

„Az Atlético jól tartja a labdát, képesek bármilyen felállásban játszani, abban azonban biztos vagyok, hogy a Real támadószellemben lép pályára, s ők diktálják majd az iramot. Tekintve, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében játszunk, mi támadni fogunk, az Atlético pedig védekezni.”

„Ez a versenysorozat mindig is nagy jelentőséggel bírt, különösen most, hogy egy újabb városi derbiről van szó. Mindkét fél számára kemény küzdelem lesz. A Bajnokok Ligája a legrangosabb verseny a világon, évről évre a Real Madrid elsőszámú sorozata.”

„Csak a legjobb csapatok jutnak el a döntőig, és ez az, amit a Real Madrid szurkolói szeretnek. A madridistákat egy dolog foglalkoztatja: az, hogy a kedvenceik a legnagyobb mérkőzéseken a legjobbakkal mérjék össze erejüket.”

„Zidane kiemelkedő játékosa volt a Real Madridnak. Most azt is bizonyította, hogy edzőként is nagyszerű. Kiváltság volt az oldalán játszani.”

Forrás: uefa.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK