Cristiano Ronaldo: Egyszerűen csak szeretnék sikeres maradni

Az UEFA hivatalos honlapján tette közzé a Cristiano Ronaldóval készült exkluzív interjúját. A portugál csillag beszél az esélyekről, elárulja, hogy szerinte melyik csapat a favorit, de mesél a címek szerzése iránti vágyáról is.

„Véleményem szerint Franciaország az esélyesebb, hiszen hazai pályán játszanak, ez pedig nagy előnyt jelent. Az egész ország eljön majd, hogy támogassa őket, de ez egy döntő, bármi megtörténhet. Fel fogunk készülni, nem lesz egyszerű legyőzni minket. A torna kezdete óta senki sem tudott megverni minket, remélem, hogy Franciaországnak sem sikerül majd.”

„Az Európa-bajnokság megnyerése olyasvalami, amiről mindig is álmodoztam. Óriási eredmény lenne, ha nyerhetnék valamit a válogatottal. Reménykedem, hiszen én, a csapattársaim és a portugál emberek is hisznek benne.”

„Egyedülálló érzés a döntő elérése, örömmel tölt el, hiszen ez olyasvalami, amit szerettem volna újból véghezvinni. Ha minden jól megy, akkor lesz szerencsém ahhoz, hogy másodjára is döntőt játszhassak Portugália nemzeti csapatával.”

„Egy döntőben bármi megtörténhet. Tudjuk, hogy egy nagyszerű csapattal találkozunk, egy kiváló válogatottal, de ez egy döntő, minden lehetséges. Nehéz mérkőzés lesz mindkét fél számára.”

„A rekordok megdöntése olyan dolog, ami magától, természetesen jön. Megpróbálok nem megszállottjává válni a rekordoknak. Ezek a dolgok maguktól történnek. Nagyszerű, de ennyi. Jól érzem magam, fiatalnak, erősnek. Egyszerűen csak szeretnék sikeres maradni.”

„Pozitívnak kell lennünk. Vasárnap este elérkezik az első alkalom, amikor Portugália egy fontos trófeát szerez.”

Forrás: uefa.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK