Zidane: Készen állunk a Szuperkupára

A Real Madrid lejátszotta utolsó mérkőzését az előszezon során, az ellenfél ezúttal a Carlo Ancelotti által irányított Bayern München együttese volt. A találkozót Danilo bombagólja döntötte el, az összecsapás után Zidane, Kiko Casilla és Danilo értékeltek a mixzónában.

Zidane:

„Összességében pozitívan értékelem ezt a túrát. A csapat a három meccs és három hét edzés után készen áll a Szuperkupára, ami az első fontos meccsünk lesz.”

Zidane

„A játékosok, akik nem voltak velünk az előszezonban, vissza fognak térni, Madridban meglátjuk, hogy milyen állapotban vannak. Karim edzeni fog velünk, aztán eldöntjük, hogy mit tegyünk. Reméljük, hogy képes lesz a Szuperkupában pályára lépni. Egyre erőseb, velünk edzett. Nehéz, ha nem tudsz a szokásos tempóban edzeni, de a legfontosabb az, hogy velünk van.”

„A legjobb dolog az előszezonban az, hogy keményen dolgoztunk. De folytatnunk kell ezt a munkát, mivel hosszú idény előtt állunk. Ugyanilyen szellemben kell tovább dolgoznunk, emelnünk kell a tempót. James az első 45 percben játszott, folyamatosan veszi fel a ritmust. Nem zavar, hogy Morata nem lő gólt, sokat ad nekünk, a gólok pedig jönni fognak. Szeretném, ha Asensio a klubnál maradna, de ezt is Madridban fogjuk átbeszélni.”

Casilla:

„Természetesen motivált vagyok, és alig várom a közelgő Szuperkupa döntőjét, illetve azt, hogy pályára léphessek. Igyekszem a képességeim legjavát nyújtani annak érdekében, hogy elhódíthassuk ezt a trófeát. Tizennégy éves korom óta álmodok arról, hogy ilyen mérkőzéseken játszhassak. Most folytatjuk a már megkezdett munkát, hiszen még van pár napunk a felkészülésre.”

Casilla

„A döntő időpontja adott, az nem lehet kifogás semmire. Az elmúlt néhány napban keményen dolgoztunk és hamarosan elérkezik az igazság pillanata. Megmutatjuk majd, hogy számolni kell velünk. A Real Madrid mindig minden trófeáért harcba száll, s tekintve, hogy mi vagyunk a legjobb együttes a világon, rendszerint esélyesnek számítunk. Azonban a Sevilla nem adja majd könnyen magát. Nagyszerű csapatuk van, éppen ezért egy olyan összecsapásra számítok, amely megköveteli az intenzív, gyors iramú játékot. Amennyiben nem így teszünk, úgy szenvedni fogunk.”

„A kapusok azért vannak, hogy védéseket mutassanak be, ahogy azt én is tettem. Mindig jó érzés ily módon támogatni a csapatot, mert ez önbizalmat ad számodra, különösen akkor, ha nem kapsz kellő játékidőt. Örülök a győzelemnek, és várom, hogy visszatérhessek Madridba, ahol folytatjuk az edzéseket. Ellenére annak, hogy a Paris-Saint Germain ellen nem játszottunk jól, összességében egy bíztató előszezont zártunk. Ma jól teljesítettünk és győzelemmel távozunk. A Real Madridban lenni mindig kifizetődő, és nem csak a keddi mérkőzés, hanem az itt megszerezhető tapasztalatok miatt is.”

Danilo:

„Azt hiszem mindkét együttes egy kiváló, magas szintű mérkőzést játszott, éppen ezért különösen boldog vagyok a győzelmünk miatt. Folytatnunk kell a megkezdett munkát. Az első mérkőzés ugyan nem sikerült a legjobban, de fokozatosan fejlődünk és készen állunk a mindannyiunk számára fontos 9-ei Szuperkupa-döntőre.”

Danilo

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK