Cristiano: Egy ilyen klub nem maradhat sokáig bajnoki cím nélkül

Cristiano a BL előző kiírásának legjobb játékosa lett, ez alkalomból adott rövid interjút a díj egyik odaítélőjének, a Marcának.

„Egy ilyen nagy formátumú klub, mint a Real Madrid, nem maradhat sokáig bajnoki cím nélkül. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk ebben a versenysorozatban, de biztosak vagyunk benne, hogy megnyerhetjük.”

„Hogy őszinte legyek, a legutóbbi BL-döntőben magabiztos voltam. Tudtam, hogy ez a mindent eldöntő tizenegyes, amit be kell lőnöm.”

„Igaz, hogy a 16 gól nehezen elérhető és túlszárnyalható, de a célom mindig az, hogy jobb játékossá váljak és motivált vagyok, mert még van min dolgoznom.”

„A Bajnokok Ligája különleges, teljesen más érzés. Valami mást sugároz, és érzed, hogy a Real Madrid a legtöbb győzelemmel rendelkező klub.”

„Az öltözőben beszéltünk arról, hogy mi lehetünk az első csapat, aki megvédi a címét. Persze ez nehéz, nyilván oka van, hogy eddig még senkinek sem sikerült.”

„Zidane korábban játékos volt, jól ismeri a klubot. A játékosokat is ismeri abból az időből, amikor Ancelotti segítője volt. Az, hogy korábban játékos voltál, előnyt jelent, Zizou pedig nagyon nyugodt, igazi profi és jó megfigyelő.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK