Mi a legjobb megoldás Kroos pótlására?

A Real Madrid elmúlt heteit a folyamatos sérülések nehezítették meg. Kezdődött minden Sergio Ramosszal és Pepével, legutóbb pedig Toni Kroos dőlt ki két hónapra. A német kiválásával egy teljesen új középpályás triót kell találnia Zidane-nak.

Nemsokára jön az Atlético és a Barcelona elleni rangadó, ahol rendkívül fontos lett volna Kroos jelenléte és játéka. Addig nagyon kevés idő áll majd az új hármas rendelkezésére, hogy összeszokjanak. 

A középpályán sem Kroos az első sérült. Először Casemiro, majd Modric dőlt ki a kezdőből. Viszont a német messze a legmeghatározóbb ember a középpályán, ami nem csak a játékpercekben mutatkozik meg. Íme a három  lehetőség Kroos pótlására:

1. A leglogikusabb: Modric, Kovacic, Isco

Casemiro visszatérésig Zidane Kovacicsot és Iscót játszatta leginkább a középpályán. Közben Modric is felépült, így ez tűnik a legjobb megoldásnak. A két horvát mélyebben tudja mozgatni a csapatot, és egyensúlyban tartani a védekezést, míg Isco kicsit szabadabban játszhat a 10-es pozíciójában.

2. Egy egészen új megoldás: Lucas Vazquez, Modric, Kovacic

Vazquez alapvetően szélső, de már korábban is megmutatta, hogy könnyedén alkalmazkadok egészen új szerepkörökhöz is. Gyors, technikás, lehetséges, hogy valami hasonlót tudni hozni a középpályára, mint anno Di María.

3. A legtámadóbb: Modric, James, Isco/Asensio

Talán a BBC és Morata játszatásával ebben a megoldásban elég nagy a rizikó. Modric mélységben irányít, előtte pedig James és Isco/Vazquez/Asensio kettős teheti még támadóbbá, de egyben sebezhetőbbé a középpályát.
 

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK