Florentino Pérez: A klub a történelme egyik legjobb korszakát éli

A Real Madrid megtartotta szokásos karácsonyi vacsoráját, amelyre a média képviselőit is meghívták. Az eseményre, amelyet Florentino Pérez az alábbi beszéddel nyitott meg, a Santiago Bernabéu elnöki páholyában került sor.

„2016 egy olyan év volt, amit mi, madridisták soha nem fogunk elfelejteni. A labdarúgó csapattal három éven belül másodszor tripláztunk nemzetközi szinten: a Tizenegyedik, az Európai Szuperkupa és a klubvilágbajnokság.”

„A labdarúgó klubunk csodálatos kerettel rendelkezik, Zidane személyében pedig csodálatos edzővel, aki reményt és izgatottságot adott az egész madridizmusnak. Külön szeretném megemlíteni a legutóbbi Aranylabda győztesét, Cristiano Ronaldót. Negyedik alkalommal nyerte meg a címet, ami megmutatja, hogy micsoda fantasztikus labdarúgó, illetve már most a Real Madrid legendája.”

„Továbbra is egy csodálatos kosárlabda csapat játékát élvezhetjük egy olyan korszakos edzővel, mint Pablo Laso. Ez egy újabb címekkel teli év volt, a bajnoki-, és a Király-kupa-címmel, ami tovább növelte a szurkolók rajongását.”

Pérez

„Szeretnénk, ha a szurkolók továbbra is büszkék lennének a címerünkre, a mezünkre, keményen fogunk dolgozni a végsőkig, a világ legjobb klubjának képviseletével járó felelősség teljes tudatában.”

„A Real Madrid a 114 éves történelmének egyik legjobb időszakát éli. Szociális, pénzügyi és sportszempontból is irányadók vagyunk, különös hangsúlyt fektetve az összetartásra. Az alapítványunk nemzetközi viszonyítási alap, amely reményt ad azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, különösen a gyermekeknek.”

„Remélem, hogy mindenkinek boldog lesz a karácsonya, a 2017-es év pedig nagyszerűen sikerül mindannyiunk számára, jövőre pedig újra találkozunk ugyanitt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK