Hivatalos közlemény: Sergio Ramos

A Real Madrid hivatalos közleményt adott ki, melyben biztosította támogatásáról Sergio Ramost, aki ellen korábbi klubja, a Sevilla kezdeményezett fegyelmi vizsgálatot a hétközi kupamérkőzésen történtek után.
  1. A Real Madrid teljes és maximális támogatásáról biztosítja a spanyol válogatott és a Real Madrid csapatkapitányát, Sergio Ramost, akinek viselkedése egész karrierje alatt példaértékű volt, melynek köszönhetően személye minden futball- és sportszimpatizáns előtt példaként szolgál.
  2. A Real Madrid zéró toleranciával viseltet az erőszak ellen, hiszen ezek a cselekedetek éppen ellentétesek azzal, amit a futball képvisel. Ennek a sportnak magában kell foglalnia az egységességet, ez pedig nem összeegyeztethető a tárgyak dobálásával, a verbális inzultálásokkal és az erőszak egyéb formáival.
  3. A Real Madrid mindig is hajlandóságot mutatott más klubokkal való együttműködésre az erőszak elleni fellépés érdekében, ezért csatlakozunk a Sevilla azon kezdeményezéséhez, hogy a holnapi mérkőzés a futball élvezete, a tolerancia és a tisztelet jegyében zajlódjon le.

Sergio Ramos

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…