Zidane: Ramos mindenki számára példakép

A Sevilla elleni bajnoki összecsapás előtt a francia mestert főleg a Ramosszal kapcsolatos esetről faggatták, de előkerült Ronaldo visszatérése és Asensio remek telejesítménye is.

A meccsről: „Biztos vagyok benne, hogy nehéz meccset fogunk játszani. Egy olyan környezet vesz itt körbe minket, ahol hatalmas nyomást képesek gyakorolni az emberre, nagyon nehéz lesz, legalább annyira, mint a hétközi találkozónk. De ha nyerünk is holnap, akkor sem dől el semmi. Remélem, hogy a játékosok és a szurkolók számára is remek mérkőzés lesz.”

Tervek: „Az a tervünk, hogy tartsuk a labdát, de a Sevilla minden bizonnyal megnehezíti majd a dolgunkat. Egyelőre várnunk kell holnapig, hogy meglássuk, hogyan történnek majd a dolgok, de egy biztos: a Sevilla meg fogja nehezíteni a dolgunkat, és keményen kell küzdenünk majd a sikerért, ahogy nekik is. A fontos az, hogy megmutassuk a győzelemre való éhségünket, a karakterünket és minden beleadjunk, amit csak tudunk.”

Zidane

Aláírna egy döntetlent?: „Nem. Holnap játsszuk a meccset, majd akkor meglátjuk, mi lesz. Csak a holnapi meccs érdekel, csak arra fókuszálok. A Sevilla jól teljesít a bajnokságban, és meg akarják nyerni azt, csakúgy mint mi. Készen állunk az összecsapásra.”

Cristiano Ronaldo visszatérése: „Visszatért a keretbe, és jó formában van. Keményen dolgozott a héten, csütörtökön pedig pihenőt kapott. Tökéletesen jól van.”

Ez lehet a bajnokság kisdöntője?: „Nem úgy tekintek erre a meccsre ,mint egy kisdöntőre., azt gondolom, mostantól a szezon végéig csakis kisdöntők várnak ránk. Holnap az első játszik a második ellen, és nincs kétségem afelől, hogy meg fogják nehezíteni a dolgunkat. Jó formában vagyunk, és megpróbálunk majd mindent beleadni, amit csak tudunk.”

Ramos: „Ő a mi kapitányunk, egy példakép mindenki számára, nem csak a mi öltözőnkben. Spanyolország egyik legikonikusabb játékosa, és ami történt vele, az már a múlt. A Sevilla és a Real Madrid is ugyanazt a dolgot kérte: teljes tiszteletet a játékosok és a futball iránt, ez az, amit a szurkolók látni akarnak a meccseken. Mindannyian egy jó meccset akarunk játszani. Mindannyian tiszteletet akarunk, nemcsak Sergio, hanem az összes játékos irányába. Tökéletesen a meccsre koncentrálunk, játszani akarunk, ennyi az egész.”

Megfordult a fejében, hogy jobb lenne Ramost kihagyni a csapatból?: „Sergio ott lesz velünk holnap, és a játékosaimnak is elmondtam, hogy bármi történjék, játszaniuk kell. Akkor is, ha ilyen szomorú esetek történnek, az élet mindig megy tovább. Sok játékos van a pályán, és néhányuk soha nem fog megváltozni, de az ilyen esetek ettől még frusztrálóak.”

Asensio remeklése: „Nagyszerűen játszott. Mindenkinek megmutatta csütörtökön, igazi jellemmel játszott. Tudja, hogy hol van, és a szerepe nehéz. Remek játékos, csakúgy mint a többiek, kiváló munkát végez, amikor csak lehetőséghez jut, ez pedig fantasztikus számunkra.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK