Ramos: A sok sérülés nem lehet kifogás

A játékosok közül Lucas Vázquez, Isco, Sergio Ramos és Mateo Kovacic állt a mikrofonok elé, és osztotta meg gondolatait a kieséssel kapcsolatban.

Lucas: „Minden létező módon megpróbáltuk kiharcolni. Két gólt is képesek voltak szerezni, szóval nehezen lehet azt mondani, hogy szerencséjük volt, mi pedig a végén nem tudtunk visszajönni. A dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy mi szeretnénk, de még mindig versenyben vagyunk két címért. Az abszolút maximumot fogjuk kiadni magunkból, hogy megnyerjük őket.”

„A szezonban megmutattuk, hogy nem számít, ki játszik, mindig jól reagál és megfelel a követelményeknek, szóval azt mondani a mai este után, hogy a sérülés miatt hiányzó játékosok vezettek a kieséshez, eléggé opportunista lenne.”

Lucas Vázquez

Isco: „A végéig harcoltunk. Az elején meglehetősen jól kezdtünk, nagy nyomást tudtunk helyezni és élveztük a labdabirtoklási fölényt. Tiszta helyzetünk volt, de a labda végül a kapufán csattant, majd a kipattanó is, végül pedig kimaradt a helyzet – szégyen volt. Egy elég kényelmetlen szituáció után ráadásul gólt kaptunk, ami a dolgokat még bonyolultabbá tette. A második félidőben tovább folytattuk a nyomást, de végül egy kontrából megszerezték a második góljukat.”

„Ma mennünk kellett az eredmény után, és mi mentünk is, nem adtuk fel. A dolgok nehéznek tűntek, de ennek ellenére nem adtuk fel és a végéig hajtottunk. Gratulálnunk kell a Celtának, hogy kvalifikálták magukat a következő fordulóba.”

Isco, Benzema, Kroos

„Az első mérkőzés nagy hatással volt ránk. Ezen a meccsen jobban megtaláltuk a saját játékunkat, de aztán a következő támadásból ők megszerezték a második gólt. Ez egy kellemetlen döntetlen nekünk, a hibáink megbosszulták magukat. Tanulnunk kell ebből és 100%-ban a bajnokságra kell fókuszálnunk, hogy ne csússzon ki a kezeink közül. Továbbra is minden hitem a csapatban van és úgy vélem még tudunk jobbá és jobbá válni.”

Ramos: „Csalódottak voltunk az öltözőben, mivel kiestünk egy sorozatból, de különösen a teljesítményünk miatt. Mielőbb ki kell ebből keverednünk. A mai nap igazi csapatnak kell lennünk és a bajnokságra, valamint a Bajnokok Ligájára kell fordítanunk a tekintetünk. Amikor kiesünk egy kupából az mindig kemény dolog, és nem kellemes sem nekünk, sem a szurkolóinknak, de tovább kell mennünk és meg kell mutatnunk az attitűdünk – hogy képesek vagyunk tanulni a hibáinkból.”

„Ebben a szakaszban jobb kiesni, mint később, amikor a bajnokság és a Bajnokok Ligája is előttünk van. Biztos vagyok abban, hogy Zidane büszke a játékosaira és inkább itt veszít. Tilos bármit elvitatni az ellenfelünktől. Gratulálnunk kell a Celtának, megérdemelten jutottak tovább. A sok sérülés nem lehet kifogás. Jó teljesítményt nyújtottunk, és fel kell állnunk ebből a kudarcból.”

Ramos

„A veretlenségi sorozat miatt nem aggódtunk, jól alakult az idény első fele, de végig tudtuk, a sorozat nem tarthat örökké. Most folytatnunk kell tovább lépésről lépésre haladva, a bajnokságra koncentrálva, és fenntartani azt a megközelítést a munkában, amivel eddig eljutottunk.”

Kovacic: „Jól játszottunk, de nem tudtunk gólt szerezni, amíg ők szereztek egy szerencséset. Így megy ez a futballban. Mindent beleadtunk, hogy tovább menjünk, de a mérkőzés nem a mi szájunk íze szerint alakult és úgy hiszem, balszerencsénk is volt. Egy bizonyos szintig mindig elfáradunk, néha ez fizikai néha pedig mentális jellegű, de ez nem lehet mentség. Meghajolunk, és emelt fővel távozunk. Mostantól minden figyelmünket a bajnokságra és a Bajnokok Ligájára kell irányítanunk. A balszerencse és az öngól ellenére Danilo jó meccset játszott.”

Ha még nem olvastad el Zidane mérkőzés utáni nyilatkozatát, ide kattintva megteheted.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK