Valdebebas rejtélyei: James, Pepe és Coentrão

A Real Madrid körül néhány esetben hatalmas képzeletbeli kérdőjelek lebegnek Valdebebas egén. A kérdések eddig megválaszolatlanok maradtak.

A Coentrão-rejtély

Coentrao

Először is ott van a portugál bal bekk ügye, ami hirtelen ismét felkapott lett most, hogy Marcelo egy hónapra kidőlt.

A Coentrão -kérdés egy folyamatosan visszatérő probléma a blancók edzőközpontjában, ahol a portugált gyakran látják a kezelő és a tornaterem körül bóklászni, az edzéseken viszont annál ritkábban.

Érdekes módon a klub nem adott ki hivatalos orvosi közleményt a portugállal kapcsolatban, akit annak ellenére tartottak Madridban a nyáron, hogy komoly sérülése volt az előző idényben a Monacóban.

Hol van James?

James

Rodríguez esete sem sokkal tisztább. A kolumbiai a Sevilla és a Granada ellen még megvolt, de azóta teljesen eltűnt.

Hivatalos közlemény nem érkezett a távolmaradás okáról, habár a hírek szerint bal vádlijával voltak problémái. Ráadásul azóta Zidane elárulta, hogy most meg a jobb vádlija terhelődött túl.

A Marca és több kolumbiai forrás is úgy tudja, hogy izomszakadásról van szó.

Ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, figyelembe véve, hogy James január 17-én MRI vizsgálaton vett részt a Sanitas klinikán, az edzésekre pedig azóta sem tért vissza.

És Pepe?

Pepe

A veterán középső védő kapcsán már az ünnepek előtt megkezdődtek a problémák. Lassan 50 nap telt el azóta, hogy utoljára játszott a csapatban, de még mindig nem edz a csapattal, hanem a tornateremben kénytelen dolgozni.

A Depor ellen még ott volt, elutazott a csapattal Japánba a klub-vb-re, aztán eltűnt az első csapat keretéből, egyedül dolgozott és kihagyta mindkét meccset.

Az ő esetében sem érkezett hivatalos közlemény egészen január 3-ig, amikor is izomszakadást jelentettek vele kapcsolatban. A Marca értesülései szerint a portugál védő egy korábbi sérülésének visszatérésétől szenved.

Azóta majdnem harminc nap telt el, de a középső védő azóta sem játszott, és továbbra is ő Valdebebas egyik nagy kérdőjele a Madrid sérülésekkel tűzdelt rémálmában.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK