Zidane: Isco és Morata több játéklehetőséget érdemel

A francia szakember nyilatkozott a Villarreal ellen megfordított mérkőzés után, ahol külön kitért Isco és Morata játékára is.

„2-0-ás állásnál változtatnunk kellett valamit. Megtettük, és működött. Támadó cserét hajtottunk végre, ezáltal az ő térfelükön tudtuk birtokolni a labdát. Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat ellen fogunk játszani, akik fantasztikusan teljesítenek hazai pályán. Türelmesnek kellett lennünk és végül a cseréink megváltoztatták a játékot. Nagyon fontos volt számunkra, hogy megszerezzük a három pontot és a tabella élén maradjunk.”

„Nem kétséges, hogy Isco és Morata több játéklehetőséget érdemel. Nagyon jól tették a dolgukat és megváltoztatták a meccset. Biztos vagyok benne, hogy a keret minden tagjára szükségünk lesz. Moratának adtam néhány taktikai tanácsot, mint hogy a befejezésnél a kapu elé kell érkeznie, illetve amikor védekezünk, akkor középen Brunóra tapadjon. Gólt szerzett, mi pedig boldogok vagyunk.”

A játékosok is nyilatkoztak a találkozó után.

A tizenegyes: „A játékosok azt mondták, hogy kezezés volt. Ahol én voltam, onnan nem lehetett pontosan látni, én pedig soha nem véleményezem a játékvezetők döntéseit. Megítélte a büntetőt, ennyi történt. A második félidőben sokkal jobban játszottunk. Több gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, végül pedig három ponttal távozunk egy olyan ellenfél otthonából, amelyik nagyon nehézzé tudja tenni az életünket. Nagyon boldogok vagyunk, hogy megszereztük a három pontot egy kiváló együttessel szemben.”

Bale sérülése: „Csak egy apró ütést szedett össze, semmi komoly.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK