Sergio Ramos: Megérdemeltük!

Az újságírók igyekeztek megszólaltatni minden újdonsült bajnokot, így a Kapitány mellett Isco, Marcelo, Casemiro, Lucas Vazquez, Marco Asensio és Raphäel Varane is intézett néhány szót a szurkolókhoz.

Sergio Ramos
„Ez a csapat megérdemli a bajnoki serleget, sok éve már, hogy utoljára a magasba emeltük ezt a trófeát. Mi voltunk a leginkább kiegyensúlyozott csapat a szezon során. A jó futballunk, a karakterünk és az eltökéltségünk repített az élre minket. Ez a negyedik bajnoki címem, ami nem mindennapi, de úgy tűnik mintha az első lenne, olyan sokat kellett várni rá.”

„Ez a jutalma annak, hogy a csapat olyan nagy erőfeszítések tett, most pedig az örömöt megosztjuk a szurkolóinkkal. Ebben az évben a Real Madrid megmutatta, hogy a legjobb, és most itt az ideje egy kis ünneplésnek. Mindig vannak kételyek, de mi mindig nyugodtak tudtunk maradni. Most megyünk ünnepelni a szurkolóinkkal, akik a Cibeles-en várnak minket.”

Isco: „Várni kellett rá egy darabig, de az álom valósággá vált, megnyertük a bajnokságot, a családom és a barátaim segítségével. Örökké hálás leszek nekik azért a szeretetért, amit adtak nekem. Ez egy nagyon édes pillanat és élveznünk kell. Megmutattuk, hogy képesek vagyunk az egész keretet használni.”

Marcelo
„Büszkének kell lennünk erre a csapatra. A spanyol bajnokságot megnyerni nagyon nehéz, ez a legerősebb bajnokság a világon. Büszkének kell lennünk a csapatra és az edzői stábra. Nagyon sok ember nem akarta, hogy a Real Madrid megnyerje a La Ligát, de mi az utolsó pillanatig harcoltunk érte. Mi vagyunk a Real Madrid.”

„A cél a La Liga elhódítása volt, és minden olyan sorozat megnyerése, ahol versenyben voltunk. Jó szezonunk volt. Két hét van hátra a következő döntőig. Ez a cím a szurkolóinkat illeti. Úgy érkeztünk a szezon végéhez, hogy két cím megnyerésére is volt esélyünk. Az egyiket begyűjtöttük, és megnyerhetjük a másikat is.”

Kíváncsi vagy Zidane szavaira a bajnoki cím megnyerése után? Kattints ide!

Lucas Vazquez
„Az első bajnoki cím mindig különleges. Nagyon boldog vagyok. Az első La Liga nagyon sokat jelent nekem, és remélem többet is tudok nyerni még.”

Casemiro
„Sok áldozatot hoztunk meg ezért, és most a Cibelesen akarunk ünnepelni a szurkolóinkkal, ezt a címet nekik nyertük. Tudtuk, hogy mindegyik mérkőzés bonyolult lehet, de jól játszottunk és ezért köszönet a szurkolóinknak, akik végig bíztattak minket.”

Marco Asensio
„A csapat hihetetlen munkát végzett. Nagyon izgatott vagyok és boldog is, hogy megnyertem az első bajnoki címemet a Madrid játékosaként. Reméljük, hogy a szezont a Bajnokok Ligája megnyerésével tudjuk zárni. Ez a jutalmunk az állandóságért, kiegyensúlyozottságért. Remek évadunk volt.”

A többi játékos nyilatkozatát ide kattintva érheted el!

Raphäel Varane
„Sosem könnyű megnyerni a bajnokságot. Ez az egész csapat diadala, és azoké akik végig velünk együtt dolgoztak. Nagyon jó csapat vagyunk, tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz egyszerű megnyerni a Bajnokok Ligáját, de meg tudjuk csinálni. Minden pillanatot élvezek ennél a klubnál, amely igazán fantasztikus. Folytatnunk kell a munkát és további címeket kell nyernünk. A mai nap az ünneplésé, most elindulunk Madridba, hogy a szurkolóinkkal együtt ünnepeljünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK