Cristiano mágikus képlete

Cristian Ronaldo tavalyi szezonhajrája annyira lenyűgözően sikerült, hogy a portugál játékos a következő idényt is hasonlóan kívánja felépíteni.

Egy dolog biztosan változni fog, ugyanis Ronaldo egészségesen tér vissza a csapathoz. Tavaly nyári térdsérülése miatt csupán a bajnokság harmadik hetében lépett pályára először.

A célja egyértelmű: jó formában kezdeni az idényt és elegendő percet a pályán tölteni, hogy megszerezze az ötödik Aranylabdáját is. Hiába hangoztatta Gerard Pique, hogy Cristiano újabb egyéni elismerése már csak formalitás, a portugált támadó jól tudja, mennyire fontos a 2017/18-as szezon első fele is.

Cristiano Ronaldo

Emellett Ronaldo a Klubvilágbajnokságra is koncentrál, reméli, hogy a tavalyihoz hasonló formában érkezik a tornára, ahol három gólt szerzett a döntőben és a legjobb játékosnak is megválasztották.

Aztán az új év elején a 32 éves támadó kicsit leveheti a lábát a gázról. Jön a szünet a Bajnokok Ligájában, illetve a hétközi kupameccsek. Biztosan ki fog hagyni néhány idegenbeli mérkőzést is a bajnoságban, ennek köszönhetően pedig frissen vághat neki a szezon talán legfontosabb részének.

A terv hasonló az idén tavasszal látottakhoz: Cristiano csúcsformában futballozta végig a Bajnokok Ligája kieséses szakaszát, ahol tíz gólt szerzett, emellett az utolsó négy találkozón hatszor a bajnokságban is betalált.

A mágikus képlet egyszer már működött, Ronaldo okkal bizakodhat, hogy ismét működni fog.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK