Keylor Navas: Nagyon keményen dolgozunk

A csapat Costa Rica-i hálóőre adott rövid nyilatkozatot a hétfői tréninget követően.

Előszezon: „Nagyon keményen dolgozunk. Ezek azok a napok, amikor a futball minden területén fejleszthetjük magunkat: az erőnléti gyakorlatok mellett javítjuk a labdakezelésünket és az ugrástechnikánkat, edzünk súlyokkal és különböző gátakkal, akadályokkal, illetve természetesen olyan szituációkat is próbálunk modellezni, ahol a levegőt kell uralnunk. Jó úton haladunk. A keret összes tagja nagyon boldog, hogy lehetőségünk nyílik mindent beleadni. Kifogástalan állapotban akarunk lenni az első tétmérkőzésünk idejére.”

„Decemberben, a karácsonyi szünet után lesz egy újabb edzőtáborunk, ahol elsősorban az erőnlétünk szinten tartásán lesz a hangsúly. Ahogy a tavalyi szezonban, a kiváló fizikai állapot most is kulcsfontosságú lesz az utolsó hónapokban.”

Célok: „A következő idényben is meg kell őriznünk a szenvedélyünket. Úgy gondolom, hogy van elég jó a csapat ahhoz, hogy idén is trófeákat nyerhessünk. Egyértelműen ez a célunk, ugyanakkor nem szabad elfelejtkeznünk az alázatosságról, és arról, hogy a szezon közben is van lehetőségünk a fokozatos fejlődésre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK