Morata búcsúlevele

A spanyol támadó búcsúlevele a madridista közösség számára

"Ez a nap különleges, más mint a többi… Sok minden van, amiről most beszélnék, számtalan érzés kavarog bennem, sok emlék, amelyek felidéződnek most a fejemben. A mai napon lezárult a második korszakom a Real Madridnál, és mától új kihívás elé nézek a pályafutásomban. Biztos vagyok benne, hogy vannak, akik nem fogják megérteni a döntésemet, mások pedig biztosan nem is támogatnak benne. De végül így döntöttem. Ez egy átgondolt és megfontolt döntés.

Elhagyom az otthonom, számomra ezt jelenti a Real Madrid. Azzal a megnyugtató tudattal távozom, hogy a maximumot nyújtottam minden edzésen, és minden egyes percben, amikor szerencsém volt viselni ezt a mezt. Nyugalommal, ami fontosnak bizonyult ebben a hihetetlen idényben, ahol négy címet is begyűjtöttünk, ez egy olyan idény, amelyet egész biztosan nem felejtek majd el én sem, és nem felejtitek el ti sem.

170721_Morata

Csakis köszönettel tartozom a Real Madrid felé. Az a játékos vagyok, aki mindig hálás lesz ennek a klubnak. Szeretném kiemelni ezeket a sorokat a búcsúlevelemben, mert nem volt más lehetőségem arra, hogy köszönetet mondjak. Köszönöm az elnöknek, hogy megértette az álláspontomat, hogy tudomásul vette a döntésemet, és tiszteletben tartotta azt. Köszönetet szeretnék mondani a szakmai stábnak is, akik mindenben segítettek, és hozzájárultak ahhoz, hogy elmondhassam, jobb játékos vagyok, mint egy évvel ezelőtt, és ezért köszönettel tartozom nekik. Szintén szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, akikkel egy fantasztikus szezont teljesíthettem. Köszönöm mindenkinek, különösen azoknak az alkalmazottaknak a klubnál, akik mindennap arra törekedtek, hogy megkönnyítsék a játékosok életét, a mi életünket. És természetesen köszönöm a szurkolóknak, akik a visszatérésem óta éreztették, hogy szeretnek, hogy értékelnek, akik mindvégig mellettem álltak a bemutatásomtól kezdve egészen a Cibelesen eltöltött utolsó éjszakáig… Végezetül, ami a legfontosabb, köszönöm a feleségemnek, a családomnak, az ügynökömnek, és a barátaimnak, akik mindvégig velem voltak, és sosem hagytak cserben."

Forrás: Álvaro Morata
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK