Zinédine Zidane: Nincs problémám Bale teljesítményével

Európai idő szerint csütörtök hajnalban a csapat az MLS All-Star csapata ellen lép pályára, letudva ezzel az előszezon összes felkészülési mérkőzését. A találkozó előtt Zinédine Zidane megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

A mérkőzésről: „Reméljük, hogy jól játszunk majd és megnyerjük a meccset. A legfontosabb, hogy jól fejezzük be az utolsó mérkőzésünket. Jól teljesítettünk az edzéseken, ráadásul az eddigi mérkőzéseken még senki sem sérült meg. Már nincs sok hátra az első tétmeccsünkig. A négy felkészülési mérkőzésnek köszönhetően jó fizikai állapotban leszünk. Most azonban az a legfontosabb, hogy jól zárjuk az előszezont, majd vár ránk a hazatérés.”

A csapat erőnléte: „Úgy látom, hogy a csapat jó fizikai állapotnak örvend. Keményen dolgoztunk, úgy, mint a tavalyi évben. Nem vagyok elégedett az eredményekkel, de voltak nagyon jó dolgok is az előző mérkőzések során, ahogy néhány negatívum is. Persze, ez természetes az előszezon során.”

Edzői pályafutás: „Szenvedéllyel végzem a munkám. Mindig szerettem a futballpályán lenni, edzőként és játékosként egyaránt. Ha úgy érzem, hogy ez nem boldogít tovább, akkor váltani fogok. Most azonban nagyon élvezem, amit csinálok, boldog vagyok. A világ legjobb klubjánál vagyok, itt írhattam a saját történetemet játékosként, és írhatom most edzőként is.”

MLS All-Star: „Nem tudjuk, hogyan játszanak, de tudjuk, hogy mi hogyan fogunk. Nagyon jó csapat ellen lépünk pályára, érdekes mérkőzés lesz. Jó meccsre számítunk, amelyet a szurkolók is élvezhetnek.”

Chicago: „Chicago egy nagyszerű város, nem ez az első alkalom, hogy ide látogatok. Nemcsak a város szépsége miatt kedvelem, hanem a szurkolók támogatása miatt is. A legtöbb esetben nincs lehetőségük arra, hogy megnézzék a csapat meccseit, de holnap előttük léphetünk pályára, szeretnék jól játszani.”

Bale: „Nincs problémám a teljesítményével, lépésről lépésre halad, hosszú sérülés után tért vissza. Nem aggódom miatta, hiszen az egész csapatnak vannak jobb és rosszabb pillanatai egyaránt.”

Cristiano: „Nyugodt, élvezi a szabadságát. Már a harminckettedik életévében jár, de kipihent, augusztus 5-től pedig ismét velünk lesz. Reméljük, hogy azt követően nem kerül szóba a futballon kívüli élete, valamint a távozása. Nem beszéltem közvetlenül vele, de tudom, hogy boldog, hiszen lezárult ez az egész történet. Úgy vélem, most már csak a futballra koncentrál. Alig várja, hogy velünk lehessen és készülhessen az új idényre.”

Az 21 éven aluliak: „Mindenki lehetőséghez jut majd. Az a tervünk, hogy mindenki pályára lép. Akik eddig többet játszottak, most kevesebbet fognak, és fordítva.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK