A Tottenham labdarúg…

A Tottenham labdarúgója, Dele Alli felbontotta szerződését képviselőivel (Impact Sports Management), jelenleg pedig a futballvilág két legnagyobb játékosügynöke, Jorge Mendes és Mino Raiola küzd a kegyeiért. Angol hírek szerint Alli szeretne szintet lépni a következő idényben: vagy a Real Madridhoz, vagy a Manchester United együtteséhez igazolna. Az új képviselő kiválasztásakor ennek is nagy szerepe lehet, hiszen Mendes Madridban, Raiola pedig Manchesterben rendelkezik kiváló kapcsolatokkal. A tehetséges játékost természetesen a Tottenham is szeretné megtartani, melynek érdekében hamarosan új, heti 110 ezer eurós fizetéssel járó szerződést kínálnak majd neki.

Forrás: mirror.co.uk
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

03.30. Edzés

A mai napon Ceballos, Nacho, Carvajal és Modrić is csatlakozott a kerethez. Egyedül Valverde nem tért még vissza az uruguayi válogatottól.

Nacho eltiltás

Nacho a bajnokságban begyűjtötte ötödik sárga lapját, így kihagyni kényszerül a Valladolid elleni mérkőzést eltiltás miatt.

RMA-VAL bírók

Hivatalossá vált, hogy Juan Luis Pulido Santana lesz a Valladolid elleni mérkőzés játékvezetője. A videószobában Ignacio Iglesias Villanueva követi az eseményeket.