Predrag Mijatović: „…

Predrag Mijatović: „Mbappé? Miért is ne jöhetett volna? A Real Madridot arra kötelezi a történelme, hogy minden trófeáért harcba szálljon, és ha itt van ekkora potenciállal rendelkező 18 éves srác, akkor talán el kellene gondolkozni a dolgon. Ha nem lesz a kezdőcsapat tagja az első évében, akkor majd a másodikban. A Real Madrid nem várhat a pótlással addig, amíg Cristiano Ronaldo vagy Luka Modrić kiöregszik, bár utóbbinak már vannak jelöltjei az utódlást illetően. A Madrid rengeteg fiatal, tehetséges spanyolt szerződtetett, ez egy nagyon jó filozófia. Ugyanakkor meg kell értenie ezeknek a játékosoknak, hogy ők reménységként érkeztek a csapathoz, így nem fognak minden mérkőzésen pályára lépni.”

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”

Özil
Tovább

Özil búcsúüzenete

A Real Madrid korábbi kiválósága bejelentette, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. Íme Mesut búcsúszavai. Üdv mindenkinek! Alapos átgondolás…