Kaká: Egyáltalán nem bántam meg, hogy Madridba igazoltam

A királyi gárda egykori galaktikusa nyilatkozott egy moszkvai promóciós rendezvényen, ahol a 2018-as világbajnokság hivatalos labdáját mutatták be a nagyközönség számára.

Aranylabda: „Fantasztikus érzés megnyerni a legrangosabb egyéni trófeát egy olyan összetett csapatsportban, mint a futball. Mindenki arra vágyik, hogy elmondhassa: »Én vagyok a világ legjobbja!« Természetesen az Aranylabda elhódítása után is két lábbal álltam a földön. Mindig köszönetet mondok az egykori csapattársaimnak Milánóban, hiszen nélkülük ez biztosan nem sikerült volna.”

Kaká az Aranylabdájával

A jövő sztárjai: „Hogy kik lesznek a jövő aranylabdásai, ha Messi és Cristiano visszavonul? Mivel a futball nem egy egzakt tudományág, nagyon nehéz megjósolni, hogy mi fog történni, de ha tippelnem kellene, akkor Neymarra voksolnék mint az elkövetkezendő évek legkiemelkedőbb sztárja.”

Madrid: „Sokszor elmondtam már, hogy egyáltalán nem bántam meg a pályafutásomnak ezt az időszakát. A Real Madridnál kizárólag szélsőséges vélemények léteznek, negatív és pozitív vonatkozásban egyaránt. Meg kell tanulnod kezelni a szurkolói és a média által előidézett nyomást. Úgy gondolom, hogy minden játékosnak érdemes megragadni a kínálkozó esélyeket, hogy megtapasztalhassa, milyen érzés a Real Madrid játékosának lenni. Ez az élmény mindenkire ösztönzőleg hat, de elsősorban nem futballistaként, hanem emberként.”

James: „Sokan vonnak párhuzamot a Madridból való távozásaink között, hiszen egyikünknek sem úgy sikerült a váltás, ahogy szerettük volna. Ez bárkivel megtörténhet. James természetesen nem felejtett el futballozni, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét csúcsformában fog tündökölni. A futball folyamatosan fejlődik, egyre gyorsabbá válik, de egy ilyen képességekkel rendelkező labdarúgónak nem okoz problémát az alkalmazkodás. Ne felejtsük el, hogy ő volt a legutóbbi világbajnokság legjobb játékosa.”

Forrás: elespectador.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK