Mayoral: A győzelemért mindig meg kell szenvedni

Több madridi játékos is nyilatkozott a Numancia elleni kupagyőzelem megszerzését követően.

Borja Mayoral
Öröm: 
„Nagyon boldog vagyok, hogy győzelemmel kezdjük az új évet, ráadásul még sikerült egy gólt is szereznem. Ezért Achrafot is megilleti a dicséret, aki remekül adta be a labdát. Az ellenfelünk egyáltalán nem volt könnyű ellenfél, különösen ebben a stadionban. Nagyon masszívan védekeztek. Nem számítottunk ekkora ellenállásra, de végül nem okoztak számunkra gondot. A győzelemért mindig meg kell szenvedni.”

Visszavágó: „Egy kétmérkőzéses párharc sosem dől el egyetlen meccs alatt, ezt már a Fuenlabrada ellen is megtapasztaltuk.”

Mayoral a Numancia elleni meccsen

Lucas Vázquez
Értékelés:
„Fontos volt, hogy a szünet utáni első mérkőzésünkön győztesen hagyjuk el a pályát. A csapat jól teljesített, magabiztos győzelmet arattunk. Az ellenfelünk talán megérdemelt volna egy gólt, de nem hiszem, hogy igazságtalan végeredmény született.”

Büntetők: „Mindkét esetnél volt kontakt, szerintem jogosan fújta be a tizenegyeseket a bíró.”

Továbbjutás: „A párharc sorsa még nem dőlt el. Ha tovább akarunk jutni, akkor nem vehetjük félvállról a visszavágót.”

Kepa: „Ez a döntés a vezetőségre tartozik, nem ránk. Mi a végsőkig küzdeni fogunk, akár érkezik új játékos, akár nem.”

Lucas Vázquez a Numancia ellen

Jesús Vallejo
Büntetők:
„Nem láttam tisztán a szóban forgó játékhelyzeteket, de nem is az én véleményem az, ami számít. Habár vereséget szenvedtek, a Numancia labdarúgói remekül teljesítettek, a végsőkig küzdve. Remélem, hogy sikerül kiharcolniuk a feljutást.”

Nehézségek: „Voltak nehezebb periódusaink, de összességében nem volt gondunk az intenzitással, ennek köszönhetően pedig remek pozícióból várhatjuk a visszavágót. Honlap lesz a születésnapom, mindenképpen győzelemmel a hátam mögött szerettem volna ünnepelni.”

Benyomások: „Nagyon jól éreztem magam a meccsen, nem okozott gondot a koncentráció. Remélem, hogy még rengeteget fogok fejlődni, az edző pedig elégedett lesz velem.”

Jesús Vallejo a Numancia elleni meccs után

Nacho
„Úgy gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk. Talán lehetett volna jobb a helyzetkihasználásunk, és az ellenfelünknek is csak néhány centin múlt a gólszerzés, de összességében mi irányítottuk a mérkőzést. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül zártuk a találkozót. A büntetők? Én túlságosan messze álltam, hogy véleményt mondjak. Szerintem jogosak voltak, de nem vagyok benne biztos. A bírók néha tévednek, néha nem. Ez az élet rendje.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK