Zidane: Isco? Azt szeretném, ha sosem hagyná el Madridot

A királyi gárda vezetőedzője, Zidane a Real Sociedad elleni bajnoki előtt adott tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját.

A találkozó: „Egy nagyszerű ellenféllel kell megmérkőznünk, a célunk természetesen a győzelem. Nehéz időszak vár a csapatra, hiszen a jövő héttől kezdődően nagyon sűrű lesz a menetrend, gyakran heti két meccset kell majd játszanunk. Az elmúlt két hétben rengeteget dolgoztunk a megfelelő felkészülés érdekében. A játékosaim már nagyon várják az előttünk álló kihívásokat. Nem tudom, hogyan alakul majd a PSG elleni meccsünk, de engem jelenleg kizárólag a Real elleni bajnoki foglalkoztat, illetve az, hogy minden játékosom a maximumot nyújtsa a tréningeken.”

Király-kupa: „A klubvezeőtség fogja eldönteni, hogy a Santiago Bernabéu ad-e otthont az idei kupadöntőnek. Ez engem egyáltalán nem érdekel.”

A szezon: „Az állandóság hiányát tartom felelősnek a gyengébb eredményekért, hiszen nem voltunk képesek komolyabb győzelmi szériát felmutatni, de az embereknek meg kell érteniük, hogy minden csapat életében vannak nehézségek, és senki sem képes örökké a csúcson maradni. A keret továbbra is nagyon magas minőséget képvisel, és mindent megteszünk, hogy megbirkozzunk az előttünk álló akadályokkal.”

Isco: „Néhány hónappal ezelőtt arról fakadtatok engem, hogy miért nem igazoltam új játékosokat. Aztán jött Ceballos, Asensio, most pedig Isco, de én most is ugyanazt mondom, mint korábban: a legvégsőkig bízom a játékosaimban. Nagyon szeretem Iscót, és azt akarom, hogy az egész karrierjét a Real Madridnál töltse. Ez sosem fog megváltozni. Ő egy kiváló labdarúgó, ezt már számtalanszor bebizonyította. Ezzel lezártnak tekintem a témát, a köztem és Isco között lévő ellentétekből egy szó sem igaz.”

Benzema: „Mindannyian egy csónakban evezünk, így őt is pontosan ugyanakkora felelősség terheli, mint a keret bármelyik másik tagját.”

Carvajal eltiltása: „Időpocsékolás lenne bármit is mondani az UEFA döntéséről. Vannak dolgok, amik nem változnak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK