Nacho: Cristiano a legjobb

Több madridi játékos is nyilatkozott a Girona elleni győztes meccs lefújását követően.

Nacho
A meccs:
„Jól kezdtünk, de a vezetés megszerzése után túlságosan alacsony fokozatra kapcsolt a csapat. A félidei szünetben átbeszéltük a dolgokat, utána már nem volt ezzel probléma. Úgy gondolom, hogy összességében nagyszerű munkát végeztünk, rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki és kiszolgáltuk a közönséget. A mostani mérkőzéseink annak ellenére is gólgazdagok, hogy nem vagyunk túl jók a rögzített játékhelyzetekből, pontrúgásokból.”

Koncentráció: „Hogy mi állt a gyengébb eredmények hátterében? Koncentrációs zavarok. Ebben az évben talán túl kevés figyelmet szenteltünk a bajnokságban, és túl nagyot a Bajnokok Ligájának. Cristiano? Ebben az évben is bizonyítja, hogy ő a legjobb. Nem az a furcsa, ha betalál, hanem az, ha nem. Az eltiltása és a szerencsétlenül alakuló meccsei ellenére is harcban van a Pichichi-trófeárt.”

Lucas Vázquez
Értékelés:
„Ahogy már elmondtuk, a bajnokságban az utolsó leheletünkig fogunk küzdeni, a BL-ben pedig egyértelműen a végső győzelmet tűztük ki célul. A mostani meccseken megvan az a szerencse, ami hiányzott a szezon elején. Nagyon jól használtuk ki a védelmükben keletkező réseket, üres területeket. Ami engem illet, talán ez a madridi karrierem legjobb időszaka, de bízom abban, hogy a legjobb még előttem áll.”

Cristiano: „Minél jobban játszik, annál megy a csapatnak is. Fantasztikus játékos, minden mérkőzésen tanúbizonyságot tesz erről. Ma négy gólt szerzett, és még egy asszisztot is kiosztott nekem. Ha így folytatja, hamarosan beéri Messit a góllövőlistán.”

Marco Asensio
A kezdőcsapat: 
„Zidane úgy döntött, hogy most ennek a tizenegy embernek szavaz bizalmat, ebben a felállásban. Nem számít, hogy ki lép pályára, mindannyian fontos tagjai vagyunk a csapatnak. Voltak nehezebb periódusai ennek a szezonnak. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy a pozitív dolgokra koncentrálj, a negatívumokat pedig megpróbált kijavítani. Az ellenfelünk góljai? Kizárólag pontrúgásokból tudtak veszélyesek lenni ránk. Zidane? Minden játékosnak fontos, hogy érezze az edző bizalmát, ez pedig abszolút megvan az én esetemben.”

Behívó a válogatottba: „Fontos meccsek állnak előttünk, hiszen ez az utolsó lehetőség, hogy készüljünk a nyári világbajnokságra.”

Mateo Kovačić
A találkozó: 
„Nagyon jó meccset játszottunk, pontosan így kell folytatnunk a jövőben is. Biztos vagyok abban, hogy Cristiano megszerzi a gólkirályi címet.”

Bizalom: „Igen, Zidane határozottan bízik bennem, aminek nagyon örülök. Keményen kell dolgoznom, hogy  a jövőben kiérdemeljem ezt a bizalmat. A hibám az El Clásicón? Nem érintettek érzékenyen a kritikák. Valóban hibáztam, de ez mindenkivel előfordul.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK