Ramos: Fogcsikorgatva fogunk küzdeni a győzelemért

Az UEFA által szervezett „Open Media Day” alkalmából nem csak Zidane, de a játékosok is nyilatkoztak. Az interjúkat három részben közöljük, íme a második Ramos, Navas, Isco, Lucas, Mayoral és Vallejo főszereplésével.

Ramos:

„Ez egy történelmi pillanat. Remélem, hogy sikerül sorozatban a harmadik BL-trófeánkat is elhódítani. Elsőrangú csapatunk van, ezt látni kell. Fogcsikorgatva fogunk küzdeni, hogy elhozzuk a kupát Madridba.”

Ramos

„Nagyon nehéz ellenfeleket győztünk le az ide vezető úton, megérdemeljük, hogy itt legyünk. Itt az újabb lehetőség, hogy megvédjük a címünket, ami a kemény munkánk és a sok meghozott áldozat eredménye. Sikerült eljutnunk a döntőbe úgy, hogy végig nyugodtak tudjunk maradni. A csapaton belül remek a hangulat, mind együtt vagyunk, ez jelenti a különbséget. Az egység tett minket sikeressé.”

Navas:

„Egy döntő mindig nagyszerű lehetőség. Idáig eljutni rendkívül nehéz. Kiváltság itt lenni, a lehető legtöbbet kell kihoznunk ebből a lehetőségből. Sorozatban a harmadik döntőnket játsszuk, öt év alatt a negyediket. Néha nagyon nehéz volt ez az idény, de befutó egész jól sikerült. Nagyon szeretnénk megnyerni a Tizenharmadikat a klubnak, mindent bele fogunk adni. Magabiztosak vagyunk, várjuk a döntőt és reméljük, hogy örömet fogunk okozni a szurkolóinknak.”

Isco:

„Megtiszteltetés egy újabb döntőt játszani a Real Madriddal a BL-ben. Jól akarunk játszani, hogy a szurkolóink élvezzék a mérkőzést, és meg akarjuk nyerni a kupát. Fizikálisan jól érzem magam. Volt egy vállsérülésem, amit az elmúlt három hétben kellett kikezelni, de jól dolgoztam és a tőlem telhető legjobb formában tértem vissza. Ez a csapat történelmi, nincsenek határai, remélem, hogy még sokáig okozunk örömet a szurkolóinknak.”

Isco

„A kulcs az, hogy mindannyian maximálisan koncentráljunk a feladatunkra. Tudjuk, hogy egy igazán tehetséges, mély keretünk van, de egyszerre csak tizenegy ember lehet a pályán. A legfontosabb, hogy mind készen álljunk, az edző pedig mindenkire számíthasson.”

Lucas:

„Egyre erősebbek vagyunk. Ez már a szezon legvége, mi pedig egyre jobban dolgozunk, ami mindenkinek jó. Meg kell ragadnunk a lehetőséget, hogy történelmet írjunk, sorozatban harmadszor is meg akarjuk nyerni a BL-t. A dolgok mostanában jól alakultak számunkra, ha hozzásegíthetem a csapatot a győzelemhez, akkor nagyon boldog leszek.”

Mayoral:

„A döntőbe jutás egy igazi álom. Minden itt töltött napot imádok, remélem, hogy nyerni fogunk szombaton. Ha sikerül, akkor történelmet írunk. Ebben az idényben visszatértem, élveztem ezt az időszakot, a legjobbaktól tanultam. Ez egy tanuló év volt számomra. A Dortmund ellen nagyszerű érzés volt betalálni, mivel az volt az első olyan meccsem a BL-ben, ahol kezdőként léphettem pályára. Sosem fogom elfelejteni azt az estét.”

Mayoral

Vallejo:

„Ez egy hatalmas kihívás a klub és a szurkolóink számára, ezt szem előtt kell tartanunk Kijevben. Csodás év volt ez, büszke vagyok, hogy pályára léphettem a BL-ben. Libabőrös leszek, ha meghallom a torna himnuszát, mivel rengeteg munka van e-mögött. A döntő nagyszerű lesz, készen állunk. Maximális koncentrációra lesz szükségünk, mindent bele kell adnunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK