MERCI BEAUCOUP, ZIZOU!

A média irányából érkező nyomás ellenére igyekezzünk elidőzni a francia szakvezető hátrahagyott öröksége felett. Játékosként és edzőként is sikerült maradandót alkotnia. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a számtalan üzenet, amely a közösségi hálók valamelyikén érkezett.

Sergio Ramos (Twitter): „Játékosként és edzőként is a csúcson döntöttél a búcsú mellett. Köszönjük ezt a hihetetlen két és fél esztendőt. Az örökségedet sosem lehet eltörölni a klub történetéből, hiszen ez az imádott Real Madridunk egyik legsikeresebb korszaka.”

Marcelo (Facebook): „Rengeteget tanultam melletted. Minden edzést és tanácsot úgy élveztem, mint egy kisgyerek. Nagyon különleges helyet foglalsz el a szívemben. A munkáddal, az odaadásoddal, a szenvedélyeddel és mindenekelőtt az alázatosságoddal történelmet írtál.”

Karim Benzema (Twitter): „Nem adatott meg az a kiváltság, hogy veled játszhassak, testvérem, de nagy megtiszteltetés volt az irányításod alatt dolgozni. Tiszta szívemből köszönöm mindazt, amit felém közvetítettél és átadtál. Sok sikert kívánok neked és a családodnak. Talán hamarosan ismét találkozunk!”

Cristiano Ronaldo (Facebook): „Kizárólag büszkeséget érzek, amiért a játékosod lehettem. Nagyon köszönöm!”

Carvajal (Twitter): „Egyszerűen csak köszönöm az elmúlt két és fél esztendőt, azt a hihetetlen profizmust, amivel a klub minden munkatársát kezelted. Rengeteget tanultam tőled mind játékosként, mind emberként. A legjobbakat kívánom! Köszönöm, Zizou!”

Raphaël Varane (Instagram): „Míster Elegancia! Hihetetlen példakép mind szakmailag, mind emberileg… Köszönet mindenért!”

Luka Modrić (Instagram): „Míster, oriási kiváltság volt veled dolgozni és tőled tanulni! Örökké emlékezni fogok rád! Köszönet mindenért és sok sikert! Merci, Zidane”

Toni Kroos (Twitter): „Köszönöm, Míster! Megtiszteltetés volt!”

Casemiro (Twitter): „Nincsenek szavak, melyek kifejeznék hálámat mindazért, amit az öltözőért, a Real Madridért és a madridistákért tettél. Büszkeség és kiváltság, hogy egykori példaképem lehetett az edzőm. Örökké Zidane!”

Mateo Kovačić (Instagram): Merci, Zidane! Nagy öröm volt!

Lucas Vázquez (Twitter): „Nagy öröm volt az irányításod alatt játszani. Legendás voltál játékosként, és most edzőként is. Nagy megtiszteltetés volt tőled tanulni és veled nyerni. a Legjobbakat kívánom. Köszönet mindenért, hamarosan látjuk egymást.”

Isco (Instagram): „Nagy megtiszteltetés volt veled dolgozni, tanulni tőled minden egyes nap. Megtiszteltetés volt együtt nyerni, mert sikerült ezt a csapatot történelmivé varázsolnod… A legjobbakat kívánom neked!”

Marco Asensio (Twitter): „Köszönet mindenért, amit értem és a csapatért tettél. Megtiszteltetés volt az oldaladon címeket nyerni és tanulni tőled az elmúlt két évben. A legjobbakat kívánom, Míster.”

Keylor Navas (Facebook): „Viszlát, Míster! Nincs egyebem, mint a hála. Nagyon köszönöm, hogy mind a boldog, mind a rossz pillanatokban támogattál. Köszönet azért, hogy ezt a csapatot egy családdá formáltad. Köszönet a tanácsokért és a mosolyodért. Pura Vida, Míster! Isten áldjon!”

Nacho (Facebook): „Köszönet mindenért, amit azért tettél, hogy az elmúlt két és fél évet átélhessem. Számodra a klub és a játékosok voltak az elsők, éppen ezért vagy példa mindenki előtt. Köszönök mindent, sok szerencsét a jövőben!”

Kiko Casilla (Instagram): „Igazi megtiszteltetés, hogy évekig az edzőm voltál. Köszönet azért, hogy történelmet írtál a Real Madriddal, de mindenekelőtt azért, amit ezért a nagyszerű családért tettél!”

Borja Mayoral (Facebook): „A ’köszönöm’ szó nem elégséges ahhoz, hogy kifejezzem a hálámat. Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni a bizalmat és a lehetőséget, aminek révén valóra válhatott egy futballista álma. Kiváltság volt nap mint nap tőled tanulni. Sok szerencsét. Remélem útjaink hamarosan újra keresztezik egymást.”

Achraf Hakimi (Instagram): „A legnagyobb hálával tartozom a bizalmadért, Míster, és azért, hogy te voltál az a személy, aki lehetővé tette számomra egy álom megvalósulását azzal, hogy bemutatkozhattam az első csapatban.”

Jesús Vallejo (Twitter): „Nagyon köszönöm neked, Zidane, és köszönöm a technikai személyzetnek is a bizalmat és az elvégzett munkát. Kívánom neked, hogy minden a lehető legjobban alakuljon a jövőben. Köszönöm, Míster.”

Dani Ceballos (Twitter): „Köszönet mindenért, amit ebben az esztendőben tanultam. A Real Madridban hátrahagyott örökséged felbecsülhetetlen. Egykor játékosként és most edzőként is legendás voltál. A legjobbakat kívánom, Míster!”

Marcos Llorente (Twitter): „Míster, együtt tanultunk, együtt fejlődtünk és együtt értük el mindazt, ami lehetetlennek tűnt. A csúcsra jutottál. Mint egy a sok madridista közül, köszönök neked mindent.”

Theo Hernández (Facebook): „Öröm volt a közös munka, sokat tanultam tőled. Köszönöm, Zidane!”

Álvaro Tejero (Instagram): „Köszönöm, hogy az első pillanattól kezdve hittél és bíztál bennem. Örökké hálás leszek minden egyes lehetőségért, és azért, hogy egy álmom válhatott valóra.”

Sergio Reguilón (Instagram): „A madridizmus egy életre hálás lesz neked! Köszönjük, Legenda!”

Óscar Rodríguez (Instagram): „Mindörökké hálás leszek a bizalomért és a lehetőségért, amit álmaim elérése érdekében biztosítottál. Köszönet mindenért!”

Francisco Feuillassier (Instagram): „Köszönöm Zidane-nak, hogy lehetővé tette számomra, hogy valóra válthassam egy álmom, és bemutatkozhassak az első csapatban. Soha nem fogom elfelejteni azt a napot!”

Dani Gómez (Twitter): „Köszönöm, Zidane, hogy lehetőséget adtál a legjobbakkal edzeni és köszönöm a tanácsokat. És persze azt is köszönöm, hogy valóra váltottad egy álmomat, amikor bemutatkozhattam a világ legjobb csapatában. Soha nem fogom elfelejteni!”

Manu Hernando (Twitter): „Maximális tisztelet az embernek, köszönöm a bizalmat és a lehetőséget, hogy a legjobbakkal játszhattam. Büszkeséggel tölt el, hogy az irányításod mellett edzhettem és játszhattam.”

Martin Ødegaard (Instagram): „Rengeteget tanultam tőled! Büszkeséggel tölt el, hogy a játékosod lehettem! Köszönet mindenért, Míster!”

Rudy Fernández (Twitter): „A kihívásokért, melyekkel a Real Madridnál szembe kellett nézned, és mindazért, amit sikerült elérned. Csoda és szerencse kísérjen utadon.”

Felipe Reyes (Twitter): „Köszönjük, Zidane, hogy segítettél e klubnak, hogy Európa királya maradjon! A madridizmus örökké veled lesz!”

Marcus Slaughter (Twitter): „Köszönjük, Zidane! Legenda!”

Álvaro Arbeloa (Twitter): „Milyen elképesztően nehéz elbúcsúzni a Real Madridtól. Senki nem ismerte jobban e klub történelmét, mint ő. E pillanatban csak az a darab szalvéta jár a fejemben. Köszönettel emlékszem vissza arra a varázslatra, amit akkor élvezhettünk. Mielőbb térj vissza.”

Casillas (Facebook): „Szomorú nap ez a madridisták számára. De még visszatérünk!”

Raúl (Instagram): „Merci, Zizou!”

Roberto Carlos (Facebook): „Példakép a madridistáknak! A Bernabéu a lábaid előtt hevert mikor játékos voltál és most edzőként is. A legenda örök, Zidane!”

René Ramos (Twitter): „Zidane távozásával egy olyan edző hagyja el a klubot, aki mind a Real Madrid, mind a futball történetében meghatározott egy korszakot. Sorozatban három Bajnokok Ligáját nyerni mérföldkő, nem egyszerű véghez vinni és megismételni.”

Carlo Ancelotti (Facebook): „Sok szerencsét a jövőbeni terveidhez. Minden jót, barátom!”

Paul Clement (Twitter): „Gratulálok a Real Madridnál elért eredményeidhez. Öröm volt veled együtt dolgozni a 2013/2014-es szezonban.”

 

Forrás: Twitter, Facebook, Instagram
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK