Hierro: Raúl egyszer a Real Madrid edzője lesz

A blancók korábbi kapitánya és a spanyol válogatott jelenlegi sportigazgatója a Cadena SER egyik műsorában adott interjút.

Real Madrid: „Hazugság, hogy megkerestek volna a vezetőedzői pozícióval kapcsolatban. Szerintem fel sem merült a nevem, de mindenki tudja, hogy mit jelent számomra a Madrid. Bárhogy is döntsön a vezetőség, én tiszteletben fogom tartani az akaratukat.”

Sportigazgatói poszt a válogatottnál: „Nagyon élveztem az edzősködést, de ha a szövetség ajánl neked munkát, akkor elgondolkozol a jövődön. Ha az eszemre hallgattam volna, talán nem fogadom el az ajánlatot, de a hazámnak szüksége volt rám. Képtelen voltam visszautasítani.”

A szövetség új elnöke: „Az elmúlt hónapokban sok nehézségen ment keresztül a spanyol futball, de most már megtaláltuk az állandóságot egy kiváló új elnök, Luis Rubiales személyében. Ez a legfontosabb.”

Idegen edző a nemzeti csapat élén: „Amennyire én tudom, sosem merült fel, hogy külföldi szakember irányítsa a spanyol válogatottat. Talán nem állunk készen arra, hogy a miénktől egy teljesen eltérő filozófia domináljon. Egyébként is, rengeteg kiváló tréner van az országban.”

Világbajnokság: „Izgatottan várjuk a kezdést. Erős a csoportunk, de ez legalább garancia az izgalmas összecsapásokra. Nagyon bízunk Lopeteguiben.”

Raúl: „Hogy egyszer ő lesz a Real Madrid edzője? Igen, könnyen el tudom képzelni. A sors is így akarja.”

Forrás: El Larguero (Cadena SER)
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK