Vinícius: Már akkor is nagyon boldog leszek, ha csak feleannyi trófeát nyerek itt, mint Marcelo

A nemrégiben bemutatott brazil támadó első interjúját adta a Realmadrid TV-nek.

Hogyan érzed magad életednek e különleges pontján?
Nagyon boldog vagyok, büszke és elégedett, hogy a világ legjobb csapatánál vagyok, a Real Madridnál. Nincs kétségem afelől, hogy jól fogom itt érezni magam. Ez az érzés teljesen a hatalmába kerített az érkezésem óta. Nemcsak engem, hanem a családtagjaimat is.

A játékstílusod finoman szólva is szemet gyönyörködtető, rengeteg látványos csellel. Hogyan jellemeznéd magadat?
Játékos és szemfüles stílusom van, ez a klasszikus brazil iskola. Tényleg sokat cselezek, de sosem az a célom, hogy megalázzam a velem szemben álló védőket, csupán közel akarok kerülni az ellenfél kapujához, és segíteni a csapatomat.

Hogyan foglalnád össze az elmúlt napok történéseit? Mi volt a legmeghatározóbb élményed?
Nagyon élvezem az edzéseket. Brazíliában is hasonlóan dolgoztunk, de itt sokkal gyorsabban mozog a labda. Lassan kezdem felvenni a ritmust, a csapattársaimmal is egyre inkább megtalálom a közös hangot. A nyelvvel sincsen gond, kivéve ha valaki nagyon gyorsan beszél. Ahogy mondtam, nagyon boldog vagyok, hogy nap mint nap magamra húzhatom a Real Madrid mezét. A családomnak és a brazíliai barátaimnak is ugyanezt mondtam.

Milyen tanácsot adott Marcelo?
Előzetesen annyit mondott, hogy imádni fogom az ittlétet, és hogy emiatt sosem akarom majd elhagyni a Real Madridot. Mesélt a csapatról, és persze azt is elmondta, hogy bármiben számíthatok rá. Ha csak feleannyi trófeát nyerek itt, mint ő, már rendkívül boldog leszek.

Hogyan képzeled el a jövődet?
Egy fantasztikus évről álmodozom, ahol a madridistákkal együtt ünnepeljük a trófeákat. Ahogy már elmondtam, minél több címet szeretnék nyerni itt, különös tekintettel a Bajnokok Ligájára.

Üzennél valamit a szurkolóknak?
Mindenkit ölelek! Hala Madrid!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK