Carvajal: Köszönöm Iscónak, hogy átengedte nekem a kapitányi karszalagot

Dani Carvajal exkluzív interjút adott a Realmadrid TV-nek, amelyben az elkövetkezendő időszak mérkőzései mellett arról is beszélt, hogy miként viselhette a csapatkapitányi karszalagot a CSZKA elleni összecsapáson.

„A Rayo elleni mérkőzés egy nagyszabású bajnoki összecsapás. Esélyünk van a saját szurkolóink előtt három pontot szerezni, most erre a meccsre koncentrálunk. Munka, munka, munka. Ez az egyetlen út vezet a címek megnyeréséhez, illetve ahhoz, hogy még márciusban is versenyben legyünk. A csoport első helyén végeztünk a BL-ben, a Király-kupában pedig továbbjutottunk. A bajnokságban nem sokkal vagyunk lemaradva a listavezetőtől. Szombaton meg kell nyernünk a hazai meccsünket, aztán a klubvilágbajnokságra koncentrálunk majd.”

Carvajal

„Az, hogy csapatkapitányként voltam a pályán a CSZKA ellen, csodás érzés és igazi megtiszteltetés. Hihetetlenül büszke vagyok erre, kiváltságosnak érzem magam, hogy viselhettem a karszalagot. Köszönöm Iscónak, mivel az övé lehetett volna, hiszen nem sokkal előttem érkezett. A Melilla ellen ő volt a kapitány, akkor azt mondta nekem, hogy ha eljön a következő ilyen alkalom, akkor átadja nekem a lehetőséget. Köszönöm neki, mivel ez egy kedves gesztus volt.”

„Csodálatos lenne újra megnyerni a klubvilágbajnokságot. Küzdeni fogunk érte, de az ellenfelünk nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat. Kemény csapat, nagy intenzitással játszanak, úgyhogy nyugodtnak kell maradnunk és a saját játékunkat kell játszanunk.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK