Vallejo: Mindannyian hibásak vagyunk

A Real Madrid részéről Jesús Vallejo és Marcos Llorente nyilatkozott a Rayo Vallecano elleni vereséget követően.

Jesús Vallejo
Bocsánatkérés: 
„Először is, szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóinktól. A győzelem reményével utazunk ide, ennek ellenére máshogy alakultak a dolgok. Hátul nagyon könnyelműen játszottunk, elöl pedig alig tudtunk bármilyen nyomást is helyezni a Rayo védelmére. A tizenegyes? Javi elé léptem, volt kontakt, de nem annyi, hogy büntetőt kelljen ítélni.”

„Mindannyian hibásak vagyunk, de most már csak annyit tehetünk, hogy a maximális motivációval készülünk fel a maradék három meccsünkre. Ennek alapvetőnek kellene lennie, ha a Real Madrid játékosa vagy, legyen szó akár a bajnokságról, akár a BL-ről. Kimész és mindent jól csinálsz, ennyi a titok.”

Zidane bizalma: „Az edző mellettünk áll a legeslegvégsőkig. Mindannyian tudatában vagyunk ennek. A csapatmorállal nincsen semmi gond. Én személy szerint minden mérkőzésen és edzésen a legjobb teljesítménnyel próbálok előrukkolni. Ez nemcsak a kezdőcsapatba kerülés, hanem az önbizalmam szempontjából is fontos.”

Marcos Llorente
A szezon vége: „Saját magunk és a szurkolóink miatt is arra kell törekednünk, hogy a lehető legjobb módon zárjuk le a szezont. Teljesen mindegy, hogy már a második hely megszerzésére sincsen esélyünk. Szívünket-lelkünket bele kell adnunk a hátralévő meccsekbe. Ami engem illet, én mindig érzem a győzelem iránti mély vágyat, amikor magamra húzom a Real Madrid mezét, függetlenül az ellenféltől vagy a találkozó tétjétől. Egyszerű a dolog: ha ezt a címert viseljük, mindent meg kell tennünk a győzelemért. Ha követjük a főnök utasításait, és összetartunk ezekben a nehézségekkel teli időkben, akkor a következő szezon sokkal jobb lesz.”

Játéklehetőség: „Az edző dönti el, hogy ki játszik és ki nem. Nekünk az a feladatunk, hogy a maximumot adjuk bele, amikor ott vagyunk a pályán. Csak így működhetnek a dolgok. Itt vannak a világ legjobb játékosai, szóval senkinek sem egyszerű a dolga, ha alapemberré akar válni. Itt minden mérkőzés egy teszt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK