Odriozola: Teljesen felépültem, alig várom az idénykezdést

A kulcscsonttörésből felépült fiatal hátvéd nyilatkozott a Realmadrid TV-nek.

„Nagyon örülök, hogy újra együtt edzhetek a csapattal. Elég nehéz két és fél hónap volt ez úgy, hogy nem lehettem a csapat része és nem dolgoztam együtt a társaimmal. Most nagyon boldog és elégedett vagyok a felépülésemmel. Minden remekül alakult, a kulcscsontom tökéletes állapotban van.”

„Nagyon boldog vagyok, mindent bele fogok adni annak érdekében, hogy remek szezonunk legyen. Rengeteg kemény munka és áldozat árán lehetsz sikeres. A kulcscsont problémámmal is ugyanez volt, nagyon keményen kellett dolgoznom. Ha egyszer újra pályára lépsz a társaiddal, lényegében akkor aratod le a babérokat a kemény munkáért. Nagyon hálás vagyok a Real Madrid orvosi stábjának és a fizioterapeutáknak, akik csodálatos munkát végeztek azért, hogy visszakerüljek a társaim közé.”

Odriozola

„Nagyon jó a hangulat. Remekül dolgozunk, mindenki motivált. A csapat sikeréhes, már alig várjuk, hogy szembenézzünk az új idény kihívásaival. A csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy újra örömöt okozzon a szurkolóknak, mivel nagyon megérdemlik.”

„A kulcs az, hogy érezzük jól magunkat, dolgozzunk keményen, próbáljuk elérni, hogy minden jól haladjon, a pályán pedig ne ezeken gondolkodjunk, így minden jön majd magától. Nagyszerűen dolgozunk, mindenki boldog és megpróbáljuk elérni, hogy remek szezonunk legyen.”

„Arra számítunk és abban reménykedünk, hogy minden jól alakul. Minden lehetséges trófeát meg akarunk nyerni, ezt várja el a klub. Én magam szeretnék fejlődni, 100%-ot beleadni, gólpasszokat adni és gólokat szerezni. Remélem, hogy fantasztikus idényünk lesz.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK