A Real Madrid felgyorsítja a játékoseladásokat

Florentino Pérez és José Ángel Sánchez vasárnap este személyesen találkozik Zinédine Zidane-nal a Real Madrid edzőtáborában, hogy megvitassák a keret kurtításával kapcsolatos kérdéseket.

A klub vezetőinek célja az, hogy 6 játékos számára találjanak új klubot, ami nem lesz egy könnyű feladat. Először is szükség lesz olyan ajánlatokra, amik a blancók elvárásainak is megfelelnek, másodszor pedig problémát jelent a játékosok magas fizetése is.

Sok európai elitklub az Észak-Amerikában tölti az előszezont, ez pedig megkönnyítheti a játékosok távozását. Az elnök és a vezérigazgató jelenléte elősegíti azt, hogy tisztázódjon azoknak a játékosoknak a helyzete, akik még bizonytalanok a jövőjük kapcsán. Első körben Zidane volt az, aki tájékoztatta őket arról, hogy tovább kell állniuk, de a további tárgyalások felelősei a klubvezetők.

JÁS, FP, ZZ

Az elmúlt nyarak során a Real Madrid kihasználta, hogy Európa legnagyobb klubjai közel vannak egymáshoz az előszezonban, de persze volt néhány meglepő megkeresés más klubok részéről is. Két évvel ezelőtt például a José Mourinho által irányított Manchester United kereste meg egy Gareth Bale-ért tett ajánlattal a blancókat a két csapat közötti összecsapás estéjén. Néhány nappal korábban Florentino Pérez találkozott Kylian Mbappé édesapjával a francia játékos leigazolásának véglegesítése miatt, de nem sikerült nyélbe ütni az üzletet.

Könnyen lehet, hogy a következő napokban hasonló eseményeknek lehetünk tanúi, hiszen az Arsenal és a Bayern München is lehetséges célpontjai bizonyos Real Madrid játékosoknak.

A találgatások szerint Keylor Navas, egy középső védő (Nacho vagy Vallejo), a középpályások közül Ceballos, James, esetleg Isco, a támadók közül pedig Bale, Mariano, esetleg Lucas Vázquez lehet potenciális jelölt. Florentino jelenléte mindenképp felgyorsíthatja az eseményeket, miközben Zidane szeretné, ha minél előbb véglegesnek mondhatná a 2019/20-as idény keretét.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK