Neymar közel a Real Madridhoz?

Ami néhány napja még csak kétes források értesülése volt, mára már lehetséges opciónak tűnik.

Néhány nappal ezelőtt, augusztus 1-jén számoltunk be Facebook oldalunkon arról, hogy elkezdett terjedni a pletyka, miszerint a Real Madrid tárgyalásban áll a PSG együttesével Neymar ügyében. Az akkori híresztelések szerint a klub két ajánlattal állt elő, az egyik egy Bale-csereüzlet volt ráfizetéssel, a másik pedig 180 millió euró + 40 millió euró bónusz.

Ezt követően több újságíró is megerősítette a közösségi médiában, hogy valóban zajlanak az egyeztetések, azonban némi változás is beállt a történetben:

A PSG ajánlotta fel Neymart a Real Madridnak, méghozzá a júniusban általunk is megírt hírekkel ellentétben ezúttal kölcsönszerződéssel. A Madridnak kötelező vételi opciója lenne a játékosra a következő idényben, egy 200 millió euró alatti összeggel. A Real Madrid egy ilyen üzletben már lát fantáziát (tekintettel a Financial Fair Play szabályaira), azonban a vezetőedzőre, Zinédine Zidane-ra bízza a döntést.

Neymar

De még nincs vége, hiszen a legújabb felröppent információk szerint újra felmerült a csereüzlet lehetősége, azonban ezúttal Luka Modrić és Keylor Navas lenne a két játékos, akik némi pénz kíséretében érdekesek lennének a franciák számára.

Az El Chiringuito és a Sky Sports mellett a katalán Sport is beszállt a pletykaáradatba, szerintük a Real Madrid konkrétan felajánlotta Luka Modrićot a PSG-nek.

A tárgyalások meglétét és azok előrehaladott állapotát egyik forrás sem vitatja, a különbség inkább az üzlet részleteiben rejlik. A kérdés már csak az, hogy ez is egy jól megkomponált médiafelhajtás, esetleg valamilyen nyomásgyakorlás Neymar kérőire, vagy valóban előfordulhat, hogy Florentino Pérez régi vágya teljesülhet, és Neymar végül a Real Madrid játékosa lesz. Ezt nem tudjuk, viszont ha lesznek említésre méltó fejlemények az ügyben, arról természetesen be fogunk számolni.
 

Forrás: Sky Sports, El Chiringuito, Sport, Twitter
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK